Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Promista Maturity Scan

Inzicht en overzicht op alle niveaus met de Promista Maturity Scan
In onze moderne tijd volgen veranderingen elkaar steeds sneller op. Daardoor ontstaat bij steeds meer organisaties de behoefte om veranderingen projectmatig aan te pakken en neemt project- en portfoliomanagement een steeds belangrijkere plaats in. Promista helpt u uw projectorganisatie naar een hoger niveau te tillen met de Promista Maturity Scan.

spiderSnelle scan
Waar staat uw organisatie op dit moment? En hoe kunt u uw projectorganisatie verder professionaliseren en optimaliseren? Waar liggen de aandachtsgebieden en hoe zorgt u er vervolgens voor dat u de juiste projecten op de juiste manier uitvoert? Vragen die in elke organisatie die projectmatig werkt wel naar boven komen. 

De Promista Maturity Scan geeft u het inzicht dat u nodig heeft om de juiste vervolgstappen te maken. 

Test op verschillende thema's
De Maturity Scan is een hulpmiddel om snel inzicht te krijgen in het volwassenheidsniveau van een project-, programma- en/of portfolio-organisatie. Zo wordt uw projectorganisatie getest op de volgende thema's:

  • Organisatie
  • Kennis, vaardigheden en tools
  • Planning en sturing
  • Kwaliteit en risicomanagement
  • Mogelijkheid tot variantie per bedrijfsonderdeel en over alle bedrijfsonderdelen heen.

Goed startpunt voor professionalisering
Na het invullen van de Maturity Scan ontvangt u de score in de vorm van een radar-diagram. Zo kunt u snel zien waar de sterke punten van uw organisatie zitten en welke gebieden nog aandacht nodig hebben. Zo vormt de Maturity Scan een handig uitgangspunt voor het verder professionaliseren van uw projectorganisatie. 

Meer weten?
Bent u benieuwd welke punten er uit uw Maturity Scan komen? Doe de online scan of neem vandaag nog contact op met René Bosschers (telefonisch op 06 421 24 715 of via rbosschers@promista.nl) voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie.