Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Promista Business Support: ondersteuning waar en wanneer dat nodig is

Bij Business Support denken veel mensen aan een paar extra handjes in drukke tijden. Natuurlijk kan dat, maar Promista Business Support is meer. We regelen niet alleen extra handen, maar ook voeten en soms zelfs vleugels. Hoe we dat doen? Door flexibele support op alle niveaus. Niet alleen voor een vast aantal uren per week maar gewoon, waar en wanneer dat nodig is. 

Mens, proces en tooling

Binnen een projectorganisatie wordt gebruik gemaakt van drie belangrijke factoren: mens, proces en tooling. Mensen met de juiste kennis en ervaring om het project te trekken en te ondersteunen, processen die het gemakkelijk maken om taken af te bakenen, onderling informatie uit te wisselen en belanghebbenden op de hoogte te houden, en tooling om alle documenten, de voortgang en issues in te registreren. 

Meer dan alleen handjes

Om Business Support de inhoud en kracht te geven die het verdient, heeft Promista een nieuwe definitie en inhoud aan dit begrip gegeven. Business Support gaat niet alleen om extra handjes, maar om de zorg voor bedrijfscontinuïteit en bedrijfsontwikkeling. Business Support

En dat doen we door: 

  • Borging en optimalisatie van het proces
  • Continuïteit van de dienstverlening
  • Coaching en advies
  • Verbetering en vernieuwing van proces, mens en tooling

Met de kennis van Promista

De kracht van Promista zit in samenwerking. Niet alleen de samenwerking met onze klanten zorgt voor een goede afstemming en een passende oplossing, maar ook de afstemming met de consultant speelt een grote rol. Promista Business Support hangt niet af van de kennis van die ene consultant, maar rust op een goede interne samenwerking. Zo kunnen Promista-consultants altijd gebruik maken van de kennis en kunde van hun collega's en putten onze klanten niet uit de ervaringen van een persoon, maar uit de gezamenlijke expertise van Promista. Zo groeit de projectorganisatie bij onze klanten, groeit de kennis van Promista en groeit de consultant in zijn vakgebied. 

Meer weten? 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Promista Business Support voor uw organisatie? Neem een kijkje op onze website, of mail of bel (06-42124715) met Rene Bosschers om kennis te maken met de werkwijze van Promista.