Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Stageopdracht: Information Management & Consultancy

Wij zoeken een enthousiaste HBO student met affiniteit met Informatiemanagement die het leuk vindt om bij grote organisaties in zowel profit als overheid een kijkje in de keuken te krijgen en die een passie heeft bij het maken van goede analyses en deze kan vertalen naar praktische oplossingen.

Opdracht:
Een van de aandachtsgebieden is het verder ontwikkelen van informatiemanagement op portfolio- en programmaniveau. De opdracht is om samen met een Consultant van Promista de informatiebehoefte van organisaties vanuit gesprekken in beeld te krijgen, deze te analyseren en te vertalen naar praktische dashboards en aangepaste processen.

Doel:
Organisaties kunnen  met deze dashboards en procesverbeteringen slimmer omgaan  met informatie  om sneller, beter en goedkoper hun portfolio/programma en bijbehorende projecten te kunnen managen. 

Fases van de opdracht:

  • Onderzoek: wat is er nodig (informatie en presentatie);
  • Stakeholder analyse (wie heeft welke informatie nodig);
  • Hoe dient deze informatie vastgelegd te worden;
  • Bouwen van dashboards.

 Je wordt begeleid door een ervaren Consultant van Promista, gaat mee op gesprek bij klanten om een goed beeld te krijgen van de informatiebehoefte in projectomgevingen. Vervolgens denk en werk je mee om dit te vertalen naar pragmatische oplossingen. Promista werkt met methodieken als PRINCE2 en Agile/Scrum en gebruikt als Projectmanagement Tooling de Principal Toolbox, MS Project en MS Excel.

Wil je meer weten over deze opdracht? Neem dan contact op met René Bosschers via rbosschers@promista.nl of M: 06 421 24 715.

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Als u met René Boscchers persoonlijk contact wilt:

Telefoon: 06 4212 4715
E-mail: rbosschers@promista.nl