Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Bemensing

Promista bestaat uit een kern van vaste medewerkers en een groot netwerk van professionals in project- en portfoliomanagement. Wij zijn daardoor in staat om snel medewerkers voor u beschikbaar te hebben met de juiste kennis en ervaring. Ook voor gewenste uitbreiding van uw eigen organisatie kunnen wij u terzijde staan middels werving en selectie.

Onze jarenlange ervaring kan u meehelpen om een visie te ontwikkelen op resource capaciteitsmanagement, en zorgt er in alle gevallen voor dat u verzekerd bent van enthousiaste en bekwame professionals
 • Wereldbol

De juiste resource

Promista legt zich specifiek toe op het vakgebied Project- en Portfoliomanagement. En dan met name het geven van advies en het ondersteunen in de uitvoering. Om dit te kunnen beschikken wij over eigen consultants en hebben we een actief en uitgebreid netwerk van vakgenoten. Mensen die u kunnen helpen bij het adviseren en inrichten van uw project / portfolio organisatie en bij het uitvoeren hiervan. Deze mensen hebben we voor u en als we ze niet direct beschikbaar hebben, zoeken we deze mensen voor u. In de meeste gevallen komen ze uw organisatie op tijdelijke basis versterken, maar ook als u permanente uitbreinding zoekt, kunnen wij u helpen middels onze werving & selectie activiteiten. Zeker bij tijdelijke inzet, maar ook bij permanente inzet ondersteunen wij onze mensen met kennis en kunde van onze collega’s.

Nieuwe uitdaging of opdracht

U bent op zoek naar uitdagend werk in het vakgebied Project- Portfoliomanagement als manager of in een adviserende, ondersteunende of controlerende functie? Graag stellen wij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers voor u ter beschikking. Voor zowel vast of tijdelijk dienstverband als voor ZZP'ers. Als intermediair helpen wij u niet alleen aan uitdagend werk, wij ondersteunen en coachen u ook bij de uitvoering van uw werkzaamheden bij onze klanten.

"DOOR HET DELEN VAN ERVARINGEN VAN TILBURG MET ANDERE KLANTEN EN OMGEKEERD, PROFITEREN KLANTEN DUBBEL VAN DE KENNIS VAN PROMISTA CONSULTANTS."

Frank van der Schoot - gemeente Tilburg

DISC

DISC

De DISC methodiek meet gedragsvoorkeuren in specifieke situaties. DISC is breed toepasbaar onder andere binnen teams en organisaties, organisatieveranderingen en bij het begeleiden van individuen en bij werving en selectie procedures.
DISC brengt voorkeursgedrag, talenten en communicatie in kaart. Het bevordert open communicatie, helpt conflicten op te lossen en te verminderen, versterkt relaties en de samenwerking in teams en vergroot effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie.
Promista heeft gecertificeerde DISC consultants die voor u deze assessments kunnen uitvoeren. 

CoE plus 200

Promista

Promista kan u helpen op het gebied van bemensing op het vakgebied Project- en Portfoliomanagement en dan met name het geven van advies en het ondersteunen in de uitvoering. Dit op basis van oa de DISC methodiek

Een greep uit onze klanten:

 • Liander
 • PlusRetail 250x250
 • VolkerWessels

  NIEUWSBRIEF

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en trainingen die Promista aanbiedt!

  Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

   Promista is een projectmanagementorganisatie die werkzaam is op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. 

  Wij adviseren en begeleiden organisaties met PPPM-vraagstukken en doen dit door inzet van onze medewerkers, onze kennis en informatievoorziening.