Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Bemensing

Promista bestaat uit een kern van vaste medewerkers en een groot netwerk van professionals in project- en portfoliomanagement. Wij zijn daardoor in staat om snel medewerkers voor u beschikbaar te hebben met de juiste kennis en ervaring. Ook voor gewenste uitbreiding van uw eigen organisatie kunnen wij u terzijde staan middels werving en selectie.

Onze jarenlange ervaring kan u meehelpen om een visie te ontwikkelen op resource capaciteitsmanagement, en zorgt er in alle gevallen voor dat u verzekerd bent van enthousiaste en bekwame professionals
 • Wereldbol

De juiste resource

Promista legt zich specifiek toe op het vakgebied Project- en Portfoliomanagement. En dan met name het geven van advies en het ondersteunen in de uitvoering. Om dit te kunnen beschikken wij over eigen consultants en hebben we een actief en uitgebreid netwerk van vakgenoten. Mensen die u kunnen helpen bij het adviseren en inrichten van uw project / portfolio organisatie en bij het uitvoeren hiervan. Deze mensen hebben we voor u en als we ze niet direct beschikbaar hebben, zoeken we deze mensen voor u. In de meeste gevallen komen ze uw organisatie op tijdelijke basis versterken, maar ook als u permanente uitbreinding zoekt, kunnen wij u helpen middels onze werving & selectie activiteiten. Zeker bij tijdelijke inzet, maar ook bij permanente inzet ondersteunen wij onze mensen met kennis en kunde van onze collega’s.

Nieuwe uitdaging of opdracht

U bent op zoek naar uitdagend werk in het vakgebied Project- Portfoliomanagement als manager of in een adviserende, ondersteunende of controlerende functie? Graag stellen wij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers voor u ter beschikking. Voor zowel vast of tijdelijk dienstverband als voor ZZP'ers. Als intermediair helpen wij u niet alleen aan uitdagend werk, wij ondersteunen en coachen u ook bij de uitvoering van uw werkzaamheden bij onze klanten.

"TRANS LINK PROJECTEN BEVINDEN ZICH IN EEN COMPLEX STAKEHOLDERVELD, WAARIN PROMISTA PROJECTPROFESSIONALS PRIMA MEE BEWEGEN."

Koen van der Zon - Trans Link Systems

DISC

DISC

De DISC methodiek meet gedragsvoorkeuren in specifieke situaties. DISC is breed toepasbaar onder andere binnen teams en organisaties, organisatieveranderingen en bij het begeleiden van individuen en bij werving en selectie procedures.
DISC brengt voorkeursgedrag, talenten en communicatie in kaart. Het bevordert open communicatie, helpt conflicten op te lossen en te verminderen, versterkt relaties en de samenwerking in teams en vergroot effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie.
Promista heeft gecertificeerde DISC consultants die voor u deze assessments kunnen uitvoeren. 

Ben jij project-/programmamanager en bekend met het professionaliseren van project- en programmamanagement in organisaties? Wil jij een zelfstandige rol als trainer/adviseur waarin je klanten uit (met name maar zeker niet uitsluitend) de publieke sector gaat begeleiden? Zijn ondernemend, energiek en deskundig kenmerken die bij jou passen? Dan komen wij heel graag in contact met jou!
Phaos is een compact bureau dat uitdagende opleidings- en (on-the-job) adviesopdrachten uitvoert rond project- en programmamanagement. Onze aansprekende klanten zijn afkomstig uit diverse branches: gemeenten, rijk, kennisinstellingen, zorg, bedrijfsleven, hoger onderwijs en not-for-profit. Ons bureau bestaat uit een groep bevlogen en betrokken collega's, met hart voor hun werk en voor de klant. We delen onze brede kennis graag met onze klanten en met elkaar. Het thema ‘leren' dragen wij een warm hart toe.
Lees meer

Promista is voor een klant in Oost-Nederland op zoek naar een Senior Scrum Master.


Startdatum: in overleg


Aantal uren per week: 32-40 uur per week 
Onze opdrachtgever is onderdeel van grote organisatie en bestaat uit circa 47 bedrijven, waarvan de ICT centraal wordt gefaciliteerd. Samen met circa 100 enthousiaste ICT-collega's bedien je onze verschillende bedrijven met ongeveer 5000 werkplekken.


Je gaat werken op de afdeling Bedrijfsapplicaties. De afdeling is verantwoordelijk voor het leveren van continuïteit van de bedrijfsprocessen voor de deze bedrijven. De teams beheren en wijzigen het applicatielandschap. De afdeling werkt ongeveer een jaar met Agile/Scrum en bestaat uit 4 teams.
Lees meer

Een greep uit onze klanten:

 • PlusRetail 250x250
 • Liander
 • VolkerWessels

  NIEUWSBRIEF

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en trainingen die Promista aanbiedt!

  Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

   Promista is een projectmanagementorganisatie die werkzaam is op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. 

  Wij adviseren en begeleiden organisaties met PPPM-vraagstukken en doen dit door inzet van onze medewerkers, onze kennis en informatievoorziening.