Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Scrum Master

21 november @ 08:00 5 december @ 17:00

Trainingsdagen:

  • 21 nov 2022:  09.00-12.30  (online)
  • 28 nov 2022:  09.00-12.30  (online)
  • 5 dec  2022: 09.00- 17.00 (op locatie, incl. examen voor de deelnemers die dat willen, anders proctor examen)

De prijs van de training is exclusief btw en examen.

Over de training:

Scrum is een raamwerk voor het ontwikkelen, leveren en onderhouden van complexe producten door effectieve samenwerking. Het raamwerk wordt gebruikt om veel zaken die we in ons dagelijks leven gebruiken te ontwikkelen en onderhouden. Ooit begonnen in de ICT en nu ook veel gebruikt in de marketing en product- & dienstontwikkeling in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Een Scrum Master is verantwoordelijk voor het promoten en ondersteunen van Scrum – zoals gedefinieerd in de Scrum Guide. Door iedereen te helpen de Scrum theorie, de Scrum waarden en -technieken te begrijpen en toe te passen.

Voor wie?

De training is gericht op iedereen die zich wil verdiepen in Scrum. Naast Scrum masters zijn dat bijvoorbeeld ook mensen die zelf in een scrumteam (gaan) werken of die samenwerken met Scrumteams. Deelnemers leren wat de rol van Scrum Master inhoudt, waardoor ze een start kunnen maken met het begeleiden van een Scrum Team en de acceptatie van het Scrum-raamwerk kunnen stimuleren.

Omdat we naast de rol van Scrum Master ook de andere Scrum rollen, de samenwerking in het team en met de stakeholders behandelen kun je na afloop succesvol deelnemen in een Scrum ontwikkelteam.

Wat leer je?

We behandelen in de training meer dan de theorie uit de Scrum guide.  We plaatsen Scrum in het brede perspectief van Agile werken. Zo komen onder andere het Agile Manifesto en het begrip zelforganiserende teams aan de orde.

Materiaal

Elke deelnemer ontvangt:

  • Scrum guide®
  • Trainingsmap met slides en opdrachten
  • Werkboek Scrum met o.a. tips voor Scrum werkvormen
  • Voucher voor het examen Agile Business Consortium – Scrum master

Aan het eind van dag 3 is er de mogelijkheid om op de locatie het examen af te leggen.
Heb je liever wat meer tijd voor de examenvoorbereiding? Dan kun je na afloop op een zelf te kiezen tijdstip digitaal examen doen.

De prijs die je betaalt is € 995,- exclusief btw en examen. Het examengeld bedraagt €201,25.

€995 (ex. BTW)

De Project Academie

Bekijk de site van Organisator

Contactgegevens

Promista B.V.
Anthonie Fokkerstraat 5
3772 MP Barneveld

T: 0342 42 01 38
E: info@promista.nl