Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

OPTImaal werken bij de gemeente Nieuwegein

OptimaalframeworkAfgelopen jaar heeft Promista kennis gemaakt met de gemeente Nieuwegein. Vanaf april is er een mooie samenwerking geweest waarin Promista en de gemeente Nieuwegein samen op zoek zijn gegaan naar een manier om de projecten van de gemeente als geheel inzichtelijk te krijgen.

Lees meer

Promista legt uit: dit is de optimale werkwijze

OptimaalmodelHet implementeren van een nieuwe tool is waardevol. Het is nog waardevoller om dit op een manier te doen die het beste bij een organisatie past. Om dit te kunnen realiseren maakt Promista gebruik van het OPTImaal framework. Tot dit framework behoren drie stappen: onderzoek, advies en realisatie. Samen vormt dit de werkwijze van Promista.

Lees meer

Het OK! Model: samen zien & samen veranderen

OKModelSoms is het nodig om oude patronen te doorbreken en eens ècht op onderzoek uit te gaan. Wie zijn wij? Hoe zien onze organisatie-aandachtsgebieden eruit? Wie zijn onze mensen? Wat is onze omgeving en wat zijn de omgevingsfactoren? Het in kaart brengen van deze informatie is enorm waardevol. Wij geloven dat dit bijdraagt aan de kwaliteit van besluitvorming. Het OK! Model laat je breed en diep kijken, wat nodig is om een kern van belangrijke vragen naar boven te tillen.  

Lees meer

Even voorstellen: Marloes Derks

MarloesNu ik al een aantal artikelen heb geschreven is het toch echt tijd om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Marloes Derks en sinds juni ben ik werkzaam bij Promista. 

Lees meer

DEEL 2 - AGILE PROJECT MANAGEMENT IN EEN KWARTIER

william iven gcsNOsPEXfs unsplashTrainer Kitty Clerc van De Project Academie en Henk Daniel van Promista zijn weer aan de slag gegaan met een onderdeel van Agile Project Management. In de tweede video van deze reeks komt weer een mooie casus voorbij waarmee Kitty en Henk kennis en inzicht geven in de wereld van Agile PM. De video duurt net iets langer dan 10 minuten. Ideaal om tussendoor even snel je kennis bij te spijkeren.

Nieuwsgierig? Bekijk de video hier

Lees meer