Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

De kracht en macht van het Praxis Framework – website en webinar in het Nederlands!

Het was een hele klus, maar het vertaalteam heeft het voor elkaar: het hele Praxis Framework is nu vertaald in het Nederlands – compleet met alle onderwerpen, bouwstenen, een bibliotheek en een zoekfunctie. Om die vertaling officieel in gebruik te nemen geeft De Project Academie samen met de eerste in Nederland geaccrediteerde trainer Wijnand Lens een gratis webinar over de kracht en macht van het Praxis Framework. 

Lees meer

Nieuw: e-learnings bij Promista (met gratis demo!)

De meeste lezers weten inmiddels wel dat Promista regelmatig projectgerelateerde trainingen aanbiedt. Maar hoe gemakkelijk zou het zijn als je niet meer hoefde te reizen voor je training, maar gewoon achter je computer, in je eigen tempo en op een tijd die jou uitkomt, kennis  kunt opdoen en je verder kunt ontwikkelen? Dat wordt nu mogelijk, met de e-learning van Promista.

Lees meer

Promista goes Agile en LEAN!

Steeds meer organisaties stappen geheel of gedeeltelijk over op Agile werken. Zo wordt de wendbaarheid vergroot en het zelforganiserend vermogen van teams versterkt. Als ondersteuner van projecten en verandertrajecten kan Promista nu echt niet langer achterblijven: alle Promista-medewerkers hebben daarom een training Scrum Master gevolgd. 

Lees meer

BPUG Seminar 2018: People, Plan it, Profit

De jaarlijkse BPUG Seminar is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste evenementen op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Met als thema People, Plan it, Profit vonden bedrijven en projectprofessionals elkaar weer in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Als één van de hoofdsponsoren was Promista natuurlijk ook aanwezig, en wel met een stand op de sponsormarkt en twee sprekers op het programma. Een inspirerende dag met veel nieuwe ontmoetingen, goede gesprekken en stof tot nadenken.

Lees meer