Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Van 2018 naar 2019: Promista is in beweging!

2019Het afgelopen jaar was een druk en bewogen jaar voor Promista, met veel mooie momenten samen met collega’s en klanten, maar ook de nodige hoofdbrekers over de koers die we in 2019 willen gaan varen. Een terugblik naar het afgelopen jaar, en alvast een preview van de plannen voor 2019. 

Lees meer

Ronde Tafel Sessie: Meer Impact met je Project Portfolio

Uitzicht UtrechtNa lang voorbereiden was het eind vorige week zover: de Ronde Tafel Sessie met gemeenten. Samen met onze partner Fortes (bekend van de Principal Toolbox/Fortes Change Cloud) waren we te gast op een spectaculaire locatie van de gemeente Utrecht: op de 23ste verdieping van de toren naast het station, met een geweldig uitzicht over de stad. 

Lees meer

De kracht en macht van het Praxis Framework – website en webinar in het Nederlands!

Het was een hele klus, maar het vertaalteam heeft het voor elkaar: het hele Praxis Framework is nu vertaald in het Nederlands – compleet met alle onderwerpen, bouwstenen, een bibliotheek en een zoekfunctie. Om die vertaling officieel in gebruik te nemen geeft De Project Academie samen met de eerste in Nederland geaccrediteerde trainer Wijnand Lens een gratis webinar over de kracht en macht van het Praxis Framework. 

Lees meer

Nieuw: e-learnings bij Promista (met gratis demo!)

De meeste lezers weten inmiddels wel dat Promista regelmatig projectgerelateerde trainingen aanbiedt. Maar hoe gemakkelijk zou het zijn als je niet meer hoefde te reizen voor je training, maar gewoon achter je computer, in je eigen tempo en op een tijd die jou uitkomt, kennis  kunt opdoen en je verder kunt ontwikkelen? Dat wordt nu mogelijk, met de e-learning van Promista.

Lees meer