Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Collega Paul wordt bestuurslid bij BPUG

Foto PaulAls Promista zijn we jaren sponsor geweest van BPUG, het platform voor iedereen die werkzaam is in project-, programma- en portfoliomanagement. Onze collega Paul gaat zich nu ook actief inzetten voor deze vereniging en treedt toe tot het bestuur. 

Lees meer

Even voorstellen: Keziah Chung

Foto KeziahDe afgelopen tijd hebben we weer een nieuwe collega welkom mogen heten bij Promista. Samen met Promista-collega’s Desiree en Lizan werkt ze nu bij Servicepunt 71. Tijd om even kennis te maken. 

Lees meer

Tien tips voor een goede start van je project

Tips en TricksEen goed begin is het halve werk. En dat geldt zeker voor het opstarten van een nieuw project, want je krijgt vaak maar één kans om je project (en jezelf als projectleider of -ondersteuner) goed neer te zetten in de organisatie. Onze consultants en de experts van De Project Academie hebben tien tips voor een goede projectstart voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer

Corona, projecten en PMO: hoe ga je succesvol virtueel verder? 

HandenschuddenDoor de huidige crisis moeten we massaal noodgedwongen thuiswerken. Daardoor zijn ook veel projecten ‘verhuisd’ van de kantooromgeving naar de virtuele omgeving van de thuiswerkplek. 

Hierdoor verandert de manier van werken binnen het project. Maar hoe ga je hier op een goede manier mee om? Hoe voorkom je dat de communicatie ‘verwaterd’ en de ene collega je continu belt of mailt terwijl je van de ander niets meer hoort? Een virtueel PMO zorgt voor structuur in projecten, ook wanneer het projectteam niet fysiek bij elkaar kan zitten. 

Lees meer

Even voorstellen: Lizan Blom

Lizan2Een van onze nieuwste collega’s is Lizan Blom. Eind vorig jaar kwam ze bij Promista in dienst, en inmiddels werkt ze alweer een tijdje met collega Desiree bij Servicepunt 71. Tijd om even kennis te maken. 

Lees meer