Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

BPUG Seminar 2018: People, Plan it, Profit

De jaarlijkse BPUG Seminar is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste evenementen op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Met als thema People, Plan it, Profit vonden bedrijven en projectprofessionals elkaar weer in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Als één van de hoofdsponsoren was Promista natuurlijk ook aanwezig, en wel met een stand op de sponsormarkt en twee sprekers op het programma. Een inspirerende dag met veel nieuwe ontmoetingen, goede gesprekken en stof tot nadenken.

Lees meer

Het Praxis Framework in tien praktische vragen

PraxisLogoNaast alle bestaande projectmethodieken en projectaanpakken is er een nieuw fenomeen aan het ontstaan: het Praxis Framework. Een raamwerk dat beoogt te helpen en ondersteunen bij elke verandering, aansluitend bij elke organisatie en in elke situatie. Dat klinkt complex, maar valt in de praktijk mee. Hieronder een antwoord op de tien belangrijkste vragen rondom het Praxis Framework.

Lees meer

Promista Maturity Scan: test je projectorganisatie!

RadarNatuurlijk wordt er binnen Promista ook weer gewerkt aan nieuwe mogelijkheden om projectorganisaties nog beter te maken dan ze al zijn. Eerder berichtten we al over de e-learning Agile die volop in ontwikkeling is. Deze keer laten we je graag kennismaken met de Promista Maturity Scan, een online test die inzicht geeft in de volwassenheid van een project of zelfs de hele projectorganisatie. 

Lees meer

Promista zoekt de zon op!

KoffersTerwijl het in Nederland nat en koud blijft zoekt Promista de lente op: een weekendje Spanje met je partner en je collega’s. De zon in je gezicht, de wind in je haar en even opladen!

Lees meer

Zeven tips voor een Lean PMO

Door: Jacqueline Miltenburg, projectprofessional en eigenaar van Alles Gaat Vanzelf

IdeeWist je dat de principes van Lean niet alleen voor de business, maar ook voor PMO toepasbaar zijn? 

Door gebruik te maken van Lean-handvatten voor het terugbrengen van verspilling en het continu verbeteren van processen maak je van PMO een dynamisch proces met een oplossing op maat voor elk project. Zeven tips om alvast te starten. 

Lees meer