Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Eerste webinar: Agile Project Management

Webinar Koptelefoon 2Vorige week was het zover: allereerste webinar van Promista en MoreThanLearning. Leuk en leerzaam om te doen, en natuurlijk hopen we dat jullie ook aan de slag kunnen met de besproken theorie en voorbeelden! 

Lees meer

BPUG Seminar 2019: Empowered by Innovation

BPUG 2019Het zal jullie vast niet zijn ontgaan: de 22steBPUG Seminar op 20 juni in Utrecht! Met als thema ‘Empowered by Innovation’ beloofde het weer een inspirerende dag te worden. Met sprekers van verschillende bedrijven over project- programma- en portfoliomanagement, balans, innnovatie en toekomstbestendigheid was er genoeg te leren, te doen en te beleven. 

Lees meer

Ronde tafelsessie voor overheidsorganisaties: kennisdeling werkt!

Overheid HofvijverOverheidsinstellingen staan vaak voor specifieke uitdagingen als het aankomt op het managen van het projectenportfolio. Je hebt veel te maken met wetgeving, veranderend (regerings-)beleid, een grote, soms erg bureaucratische organisatie en een omgeving die steeds meer van je vraagt. Oh ja, en dat alles ook graag zo efficiënt mogelijk! Het is tenslotte (belasting)geld van de burger wat ervoor wordt gebruikt. 

Lees meer

Promista is NEN-gecertificeerd!

Stichting Normering ArbeidNa hard werken, een flinke voorbereidingsperiode en een (altijd spannende) professionele audit hebben we het eindelijk voor elkaar: de NEN-4400-1 certificering is officieel! Dat betekent dat Promista vanaf nu kan aantonen dat aan alle verplichtingen van de werkgever wordt voldaan. En dat zorgt voor minder risico voor opdrachtgevers, inleners én collega’s. 

Lees meer

Agile BA, maar dan op maat gemaakt

Training groepAgile Business Analist® is al enige tijd een gecertificeerde training vanuit APMG. Maar wat als je al beschikt over een Agile werkwijze én een team business analisten, maar je die wilt (laten) trainen op een manier die past bij de werkwijze van de organisatie? 

Geen probleem, vinden trainer Wijnand Lens en De Project Academie. Toen vanuit één van onze klanten deze vraag binnenkwam ontwierpen zij een training op maat. Met een combinatie van traditioneel projectmanagement en agile, toegespitst op de specifieke positie van business analisten in de organisatie. 

Lees meer