Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Verwacht in 2018: Prince2 Update in het Nederlands

In het Engels is hij al enige tijd beschikbaar, en medio 2018 wordt eindelijk de Nederlandse vertaling verwacht: de Prince2 Update 2017. De best practice-methode van Prince2 ondergaat hiermee de grootste update sinds 2009. Zo wordt de methode geüpdatet met de ervaringen van Prince2-gebruikers wereldwijd en blijft de meest gehanteerde projectaanpak meegroeien met hedendaagse ontwikkelingen in techniek en organisatie.  

Lees meer

Chaos en plezier bij DevOps Business Simulatie

IMG 3151DevOps werkt!

Afgelopen dinsdag veranderde Promista voor één dag in Parts Unlimited: een bedrijf met grote problemen. Financieel op het randje van de afgrond, veel negatief in het nieuws, grote drukte op de werkvloer en stroperige processen. Het enige dat redding kan brengen is automatisering. Een nieuw systeem dat efficiency een nieuwe definitie geeft, de productie omhoog laat vliegen en de rode cijfers en negatieve publiciteit in één klap omdraaien. Welkom bij The Phoenix Project.

Lees meer

Eerste erkende Agile Business Analysis training in Nederland

BARNEVELD – Promista en De Project Academie hebben, in samenwerking met het Agile Business Consortium, als eerste in Nederland een officieel door APMG geaccrediteerde training Agile Business Analysis ontwikkeld. Door een  training met officiële certificering wordt het voor professionals in projecten en Business Analyse mogelijk zich verder te specialiseren in de Agile Methode.  Trainer Wijnand Lens, Nederlands eerste gecertificeerde trainer, maakt deelnemers wegwijs in de wereld van Agile Business Analyse.

Lees meer

nieuwe Promista website online

Met trots presenteren wij onze nieuwe Promista website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds medio oktober 2016 onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. 

Lees meer

Slimmer organiseren van uw programma met Programmadashboards

U ziet als programmamanager of sr projectmanager binnen de projectorganisatie dat er nog veel te verbeteren valt en u wilt hier structureel iets aan doen.

 Herkent u één of meer van deze voorbeelden?

  • U mist overzicht over uw programma en projecten.
  • Afhankelijkheden tussen projecten zijn niet goed in beeld waardoor uitloop en benutting van resources een risico zijn.
  • Er is geen inzicht in het kritieke pad waardoor niet helder is welke projecten en producten urgent zijn en welke uitloopmogelijkheden bestaan. 

Een programmadashboard kan u hierbij helpen!
Een programmadashboard van Promista is een analysetool voor programmamanagers waarmee een snelle analyse gemaakt kan worden op planningsconflicten, uitloop van projecten en het huidige kritische pad.

Lees meer