Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Promista Maturity Scan: test je projectorganisatie!

RadarNatuurlijk wordt er binnen Promista ook weer gewerkt aan nieuwe mogelijkheden om projectorganisaties nog beter te maken dan ze al zijn. Eerder berichtten we al over de e-learning Agile die volop in ontwikkeling is. Deze keer laten we je graag kennismaken met de Promista Maturity Scan, een online test die inzicht geeft in de volwassenheid van een project of zelfs de hele projectorganisatie. 

Hoe werkt het? 

De Promista Maturity Scan werkt met een online vragenlijst die je via de website kunt invullen. De antwoorden worden vervolgens vergeleken met een benchmark die we hebben ontwikkeld met (anonieme) ervaringsgegevens uit onze database. Zo geven we inzicht in hoe je scoort ten opzichte van andere projecten en projectorganisaties en kunnen we je adviseren over een mogelijke nieuwe stap in de ontwikkeling en professionalisering van projecten. 

Hoe doe ik mee?

De Promista Maturity Scan is nu online! Je vindt hem op de website. Je kunt de vragenlijst invullen voor een specifiek project, of voor de hele projectorganisatie. De antwoorden worden door ons geanalyseerd en we sturen je per e-mail een korte indruk van jouw score en mogelijkheden. Wil je meer? Dan houden we contact en bekijken we met welk maatwerk we verder kunnen ondersteunen om van het project of de projectorganisatie een nog groter succes te maken.