Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

BPUG Seminar 2018: People, Plan it, Profit

De jaarlijkse BPUG Seminar is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste evenementen op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Met als thema People, Plan it, Profit vonden bedrijven en projectprofessionals elkaar weer in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Als één van de hoofdsponsoren was Promista natuurlijk ook aanwezig, en wel met een stand op de sponsormarkt en twee sprekers op het programma. Een inspirerende dag met veel nieuwe ontmoetingen, goede gesprekken en stof tot nadenken.

BPUG 2018Sponsormarkt

Op de sponsormarkt vonden alle sponsoren van het evenement een plekje met een stand. Er was voor elk wat wils: organisaties die ondersteuning en advies bieden, softwarespecialisten, trainingen en meer waren er te vinden. 

Bij de stand van Promista was het een gezellige drukte van collega’s, nieuwe ontmoetingen en oude bekenden. Met prikkelende gesprekken, veel informatie, visie en nieuwe ideeën die we natuurlijk mee terug hebben genomen en de komende tijd mee aan de slag gaan. Vooral het nieuwste op projectgebied, het Praxis Framework, trok veel aandacht en riep tegelijk ook veel vragen op. Mooi om te zien dat velen hiermee bezig zijn: van sprekers en keynotes over dit onderwerp tot informatiefolders en trainingen. 

Sprekers

Vanuit Promista stonden er een tweetal sprekers op het programma: Theo Mooren van de Raad voor Rechtsbijstand vertelde als eerste over het invoeren van portfoliomanagement binnen de organisatie. Later op de ochtend gaf Roel Riepma van De Project Academie een workshop over het creëren van waarde. 

Naast onze eigen sprekers waren er natuurlijk ook vele sprekers, workshops en keynotes van andere bedrijven, die elk het thema op geheel eigen wijze hadden ingevuld. Zo was er een inspirerende workshop vanuit Enpidi over het vormgeven en prioriteren van het portfolio, en sprak Alliander in een keynote over de energievoorziening van de (nabije) toekomst. 

Verbindend en inspirerend

Het mooie aan de BPUG Seminar is niet alleen de enorme schat aan informatie en inspiratie die je dankzij de workshops en lezingen weer opdoet. Het leidt ook tot nieuwe ontmoetingen, goede gesprekken, nieuwe inzichten en ideeën om je eigen werk weer te voorzien van een frisse blik en nieuwe inspiratie. Kortom een prettig drukke dag waarbij het contact met collega-professionals voorop staat. 

Heb je deze inspirerende dag gemist? Reserveer dan alvast 19 juni volgend jaar in je agenda voor de volgende beurs!