Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

De kracht en macht van het Praxis Framework – website en webinar in het Nederlands!

Het was een hele klus, maar het vertaalteam heeft het voor elkaar: het hele Praxis Framework is nu vertaald in het Nederlands – compleet met alle onderwerpen, bouwstenen, een bibliotheek en een zoekfunctie. Om die vertaling officieel in gebruik te nemen geeft De Project Academie samen met de eerste in Nederland geaccrediteerde trainer Wijnand Lens een gratis webinar over de kracht en macht van het Praxis Framework. 

Over het Praxis Framework

Het Praxis Framework is een collectie van kennis, methodieken, competentiekaders, documenten en rapportages voor het beheersen van projecten, programma’s en portfolio’s. Door de uitgebreide kennis, tools en handvatten van dit framework ben je vrij om je verandering helemaal op maat vorm te geven. 

Het Framework is Open Source en wordt vormgegeven en onderhouden door gebruikers en voor gebruikers. Zo wordt het steeds aangevuld met de best practices vanuit de praktijk uit de hele wereld en houden we gezamenlijk onze kennis en competenties up to date. En het mooiste: het Praxis Framework is gratis te gebruiken! Alle informatie die je nodig hebt vind je op de website.

Vertaling in het Nederlands

Het oorspronkelijke Praxis Framework is volledig in het Engels en is nu vertaald en bruikbaar in het Nederlands door Wijnand Lens en een aantal vrijwilligers vanuit de BPUG. Op de Nederlandstalige versie van het Praxis Framework vind je dezelfde layout als op de Engelstalige site. Wel zo handig voor wie er al aan gewend was. Geen vertaling meer nodig voor gebruik bij Nederlandse bedrijven, maar meteen aan de slag met praktische handvatten, overzichten, documenten en rapportages.

Gratis deelname: eerste webinar in het Nederlands

Om de publicatie van het Nederlandse Framework officieel te maken is er op 22 november 13:00 een webinar met trainer en vertaler Wijnand Lens en De Project Academie over de kracht en macht van het Praxis Framework: Wat is het, hoe werkt het, waarvoor kun je het gebruiken en hoe benut je het volle potentieel van dit framework?

Heb je het webinar gemist? Geen nood, er zijn opnamen gemaakt! Je kunt hem hier terugkijken.