Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Van 2018 naar 2019: Promista is in beweging!

2019Het afgelopen jaar was een druk en bewogen jaar voor Promista, met veel mooie momenten samen met collega’s en klanten, maar ook de nodige hoofdbrekers over de koers die we in 2019 willen gaan varen. Een terugblik naar het afgelopen jaar, en alvast een preview van de plannen voor 2019. 

Promista groeit!

Het is dit jaar al een paar keer gezegd, maar als afsluiter mag het nog een keer: Promista groeit! Het afgelopen jaar is het Promista-team uitgebreid met vier nieuwe, vaste collega’s. Ook in de flexibele partners van Promista die als zelfstandige of voor een specifiek project zijn aangetrokken zien we een groei. We worden een steeds groter team met een steeds bredere expertise! 

Daarnaast weten ook onze klanten ons steeds beter te vinden. Een tweede relatiemanager was nodig om alle vragen aan te kunnen en daarnaast ook nieuwe klanten te kunnen bedienen – een mooie ontwikkeling! 

Promista leert

Voor onze volgers op Twitter of LinkedIn zal het bekend zijn: in 2018 hebben we onze kennis stevig bijgespijkerd. Alle vaste consultants van Promista hebben in 2018 een training Scrum Master en een training Lean Green Belt gevolgd. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en kunnen we de principes van Lean en Scrum integreren in op maat gemaakte oplossingen. 

Promista ontwikkelt zich

Maar dat is nog niet alles. Ook intern is er van alles gebeurd. Als consultants hebben we intern een aantal mooie reflectie-momenten met het team gehad. Daardoor zijn we ons meer bewust geworden van ons eigen ontwikkelpad en alles wat we nog graag zouden willen ontwikkelen, leren en ervaren. Daardoor wordt er ook intern steeds meer aandacht besteed aan loopbaanontwikkeling, is er begeleiding en coaching aanwezig en heeft elke vaste collega inmiddels een buddy om mee te sparren. 

Mooiste moment: opladen in Spanje!

Koffers VierkantHet mooiste Promista-moment van dit jaar was toch wel de mini-trip naar Spanje. Samen met alle vaste collega’s en partners! Naast hard werken met elkaar is inmiddels gebleken dat we ook veel lol kunnen hebben met elkaar. Zonder twijfel een topweekend en geweldig dat het dit jaar mogelijk was om dit te doen!

2019: van kleine groei naar grote groei

Het afgelopen jaar was een jaar van investeringen. In nieuwe collega’s, in kennis, in ontwikkelmogelijkheden, en in teamvorming. Nu zien we daar de vruchten van ontstaan: we hebben meer kennis en ervaring in huis, kunnen onze klanten beter bedienen en zijn zichtbaarder. Dat verbetert niet alleen onze dienstverlening, maar zorgt ook voor meer opdrachten en nieuwe klanten en samenwerkingspartners.

En die groei gaan we dit jaar verder doorzetten. Met mooie opdrachten en goed maatwerk bij onze bestaande klanten, inspirerende samenwerkingen en nieuwe klanten die we dit jaar jaar gaan verwelkomen. Daarnaast is onze ambitie om meer te doen voor en met onze klanten, collega’s en partners: meer events zoals vorige maand voor de gemeenten, meer aandacht voor ontwikkeling, ook voor onze flexibele partners, groei op alle fronten. 

Dat zijn flinke ambities, maar het succes is goed meetbaar: als we als Promista in 2019 onze ambities weten te realiseren hebben we aan een enkel nieuwsbericht niet meer genoeg om alle successen te delen… en is ons kantoor in december te klein!