Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

BPUG Seminar 2019: EmPowered by Innovation

InnovationOp donderdag 20 juni vindt het grootste event voor project- programma- en portfoliomanagers weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht! Het thema van dit jaar is EmPowered by Innovation en richt zich op innovaties vanuit de omgeving die van invloed zijn op het vakgebied - en anderom. Met een vol en afwisselend programma van verschillende sprekers, workshops en keynotes valt er weer van alles te zien, te doen en te beleven. En natuurlijk zijn we vanuit Promista ook van de partij met een stand en een sessie over balans in je portfolio.

 Programma

Op het programma staan verschillende keynotes, sprekers en workshops die vanuit de sponsors en vanuit diverse bedrijven worden aangeboden. In de keynotes verdiepen we ons in de werking van het menselijk brein: hoe kunnen we ons brein optimaal benutten, en hoe werkt ons brein eigenlijk samen met moderne technologie en slimme computers? 

Daarnaast zijn er sessies waarin verschillende je wordt meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen om ons heen: de energietransitie, de laatste ontwikkeling en in de zorg, en het stijgende belang van innovatie binnen bedrijven. Loop een eindje in de schoenen van een portfoliomanager en leer hoe je lastige keuzes tussen projecten maakt. Leer hoe je jouw unieke talenten kunt laten zien binnen de organisatie, hoe je meer kunt halen uit je eigen creativiteit, of hoe je structuur brengt in de toch wel hectische wereld van innovatie en vernieuwing. 

Het volledige programma vind je hier.

Promista is van de partij! 

Natuurlijk zijn we vanuit Promista ook weer aanwezig op de BPUG Seminar! Op de informatiemarkt kun je onze stand bezoeken en kennismaken met de mensen van Promista. Daarnaast organiseren we een sessie 'Meer balans in je portfolio' die geleid wordt door Henk Daniel en Arno Doest. In deze sessie kom je meer te weten over het in balans brengen van je portfolio, zodat de projecten op alle mogelijke vlakken worden ingezet om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast wordt er niet alleen gekeken naar de juiste dingen doen, maar ook naar de dingen juist doen. Want met het op de juiste manier uitvoeren van projecten wordt succes vergroot. 

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de BPUG Seminar. Hier vind je ook de kosten voor je bezoek aan de Seminar terug. De toegangsprijs is inclusief toegang tot de workshops, sprekers en keynotes, toegang tot de informatiemarkt, lunch en een afsluitende netwerkborrel. 

Zien we je daar?