Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

BPUG Seminar 2019: Empowered by Innovation

BPUG 2019Het zal jullie vast niet zijn ontgaan: de 22steBPUG Seminar op 20 juni in Utrecht! Met als thema ‘Empowered by Innovation’ beloofde het weer een inspirerende dag te worden. Met sprekers van verschillende bedrijven over project- programma- en portfoliomanagement, balans, innnovatie en toekomstbestendigheid was er genoeg te leren, te doen en te beleven. 

Donderdagmorgen, half negen. Hoewel de BPUG Seminar nog niet is geopend wordt er al wel hard gewerkt. De collega’s van Promista zijn vroeg vertrokken, met alles wat er nodig is om vanuit onze kant een bijdrage te leveren aan het succes van die dag. 

De Promista-stand op de informatiemarkt wordt opgebouwd, informatie, folders en kaartjes worden klaargelegd, onze sprekers bereiden zich voor op de workshop van die ochtend en iedereen zit vol energie. We gaan er tegenaan! 

Sprekers: balans in je portfolio

In het tweede deel van de ochtend is het de beurt aan onze sprekers Henk Daniel en Arno Doest om Promista te vertegenwoordigen in het BPUG-programma. Met een interactieve presentatie vertelden zij over het in balans brengen van het portfolio. Met het oog op de veranderende wetgeving verdient dit onderwerp de nodige aandacht. Wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken, en hoe kun je ervoor zorgen dat je je niet laat leiden door de waan van de dag?

Met een praktische aanpak en een aantal sprekende voorbeelden deelden zij hun kennis over het balanceren van het portfolio aan de hand van het OK-model. Nieuwe wetgeving op het gebied van onze circulair ontwikkelende wereld dwingt om meer gedegen naar het portfolio te kijken en de balans anders in te richten. Door een volledig beeld te krijgen van alle zaken die van invloed zijn op het portfolio kun je een weloverwogen keuze maken en meer balans in het portfolio creëren. 

Promista op de informatiemarkt

Natuurlijk waren ook onze collega’s en relatiemanagers van de partij op de informatiemarkt. Bij de Promista-stand was genoeg aanleiding voor een praatje, een gelegenheid om vragen te stellen of meer te weten te komen over de methodiek die Henk en Arno hebben doorgenomen in hun verhaal. Belangstelling was er genoeg, en dat leidde tot inspirerende gesprekken en prikkelende vragen. 

Bedankt voor jullie komst! 

Wij vonden het een geslaagde en inspirerende dag! We hebben weer veel van elkaar en van jullie mogen leren en oude en nieuwe bekende mogen ontmoeten op de informatiemarkt. Bedankt voor jullie aanwezigheid en scherpe blik, en hopelijk tot volgend jaar!