Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Terugblik seminar ‘Opgavegericht en Agile werken bij gemeenten’

Een inspirerend best practice seminar!

SanderHenkOp donderdag 28 november 2019 organiseerden Promista, Fortes en Phaos gezamenlijk een seminar voor gemeenten over opgavegericht en agile werken. Met sessies van Phaos, gemeente Tilburg en Fortes en Promista was dit een geslaagde en inspirerende middag. Het werd een interactief programma, met veel interessante vragen, praktijkvoorbeelden en discussiepunten.


Onderstaand de presentatieslides van alle sessies. Deze mogen uiteraard voor eigen doeleinden hergebruikt worden.

  • Download hier de presentatieslides van Finus de Broekert van Phaos. Hij vertelde over de essentie van opgavegericht en agile werken en liet zien hoe je deze concepten succesvol kunt verbinden.
  • Download hier de presentatieslides van Eline Kooijman van gemeente Tilburg. Zij gaf een sessie over agile werken in de praktijk. Aan de hand van ervaringen bij de gemeente Tilburg en daarbuiten deelde ze haar inzichten.
  • Download hier de presentatieslides van Sander Nijenhuis van Fortes en Henk Daniël van Promista. Zij vertelden samen over het strategisch aansturen van agile teams met hybride portfolio’s. Daarbij werd ook een koppeling gemaakt met de tool Fortes Change Cloud aan de hand van een korte demo. 

Wil je meer weten over Fortes Change Cloud, het inrichten van PMO of projectmatig creëren? Neem dan contact op, voor een demo of introductieworkshop van één van onze adviseurs, met René Bosschers E rbosschers@promista.nl of M 0642124715.