Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Focus in dienstverlening: extra inzet voor overheidsinstellingen

Handenschudden StadDe laatste tijd vliegen de vragen over tafel bij Promista. Wat vinden we nu het allerleukst om te doen? Waar zijn we gewoon goed in en waarin zijn we beter dan anderen? Hoe gaan we die twee dingen op de juiste manier combineren? En voor wie doen we dat dan? 

Lastige vragen die even tijd nodig hebben gehad om te bezinken en die een goed onderbouwd antwoord verdienen. En dat hebben we nu. Wij zijn Promista, en wij gaan meer doen voor overheidsinstellingen. 

Voor wie? 

Dat klinkt leuk, maar wat bedoelen we dan precies met ‘overheidsinstellingen’? En zijn andere organisaties dan niet meer welkom? 

Met overheidsinstellingen bedoelen we alle organisaties die onder ‘de overheid’ vallen. Dat kunnen gemeenten of provincies zijn, maar ook landelijke organisaties als de politie, rijkswaterstaat en andere algemene voorzieningen die voorzien in een algemeen belang. 

En natuurlijk gaan we niet-overheidsorganisaties niet de deur wijzen. Ook buiten de overheid hebben we mooie contacten opgebouwd en onze connectie met het bedrijfsleven zorgt er juist voor dat we ook binnen overheidsinstellingen meer bewustzijn kunnen creëren richting klantgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid en een meer commerciële insteek. Iedereen blijft dus welkom! 

Wat gaan we doen?

Wat het wel betekent is dat we onze ervaringen gerichter inzetten in de wereld van overheidsinstellingen, de specifieke uitdagingen die er zijn, en hoe we van elkaar kunnen leren. Na het succes van de ronde tafel voor gemeenten die we vorig jaar hebben gehouden komen er meer mogelijkheden om kennis en ervaringen te delen, zullen we meer aanwezig zijn op events rondom de overheid en zetten we onze kennis en ervaring in om overheidsinstellingen te ontzorgen en stappen te laten maken. 

Houd dus onze website, nieuwsbrief of social media in de gaten voor meer nieuws over nieuwe dienstverlening, workshops of events!