Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Collega Paul wordt bestuurslid bij BPUG

Foto PaulAls Promista zijn we jaren sponsor geweest van BPUG, het platform voor iedereen die werkzaam is in project-, programma- en portfoliomanagement. Onze collega Paul gaat zich nu ook actief inzetten voor deze vereniging en treedt toe tot het bestuur. 

Wie of wat is BPUG? 

BPUG is ontstaan vanuit het vakgebied, om elkaar te helpen bij het vinden en toepassen van best practices in projectmanagement. Van professionals, voor professionals dus. Inmiddels is BPUG uitgegroeid tot een van de bekendste netwerken van projectprofessionals, met webinars, bijeenkomsten, informatie en eens per jaar de BPUG Seminar in Utrecht. 

Bestuursfunctie

Met Paul erbij bestaat het bestuur nu uit vier mensen, elk met een ruime ervaring binnen projecten en werkzaam bij verschillende bedrijven, instellingen en verenigingen. Elk bestuurslid brengt zijn eigen ervaring en expertise mee, waardoor er verschillende aandachtsgebieden ontstaan. 

Lezingen, meetings en events

Als kersvers bestuurslid van BPUG gaat Paul zich bezighouden met het (mede) organiseren van lezingen, meetings en events. Er komen dus weer een heleboel leerzame momenten aan – niet alleen vanuit Promista, maar ook vanuit BPUG. Wil je ze niet missen, houd dan onze nieuwsbrief of social media in de gaten. We delen ze graag met je. 

Paul, heel veel succes en plezier in je nieuwe rol!