Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Nieuw: trainingen Fortes Change Cloud in drie niveaus

Computer WerkHeb jij in je werk veel te maken met de Fortes Change Cloud? Dan hebben we iets nieuws voor je: drie nieuwe trainingen die je op verschillende gebieden alle ins en outs van de Fortes Change Cloud laten zien. Van slim gebruik tot inrichting en beheer. Afhankelijk van wat je wilt leren kies je de training die bij jou past en leer je hoe je slim kunt omgaan met alle mogelijkheden van de Fortes Change Cloud. 

Drie niveaus

De drie niveaus van de trainingen zijn eigenlijk drie verschillende werkvelden waarin je de Fortes Change Cloud kunt gebruiken. De niveau 1-training is voor iedereen die in zijn of haar werk de Fortes Change Cloud gebruikt. Je leert alle basisfuncties kennen, leert hoe je slim en snel kunt navigeren door de verschillende schermen en modules, en hoe je de administratie- en rapportagemogelijkheden slim kunt inzetten voor je project. 

In de niveau 2-training gaan we dieper in op het beheren van gegevens in de Fortes Change Cloud. We behandelen onder andere het gebruikersbeheer, maar ook over het beheren van resources, documenten en custom velden. 

Tenslotte leer je op niveau 3 alles over het inrichten en onderhouden van de Fortes Change Cloud, zoals het opzetten en bewerken van de configuratie en het werken met modules en rapportagemodellen. 

Online of een ‘live’ trainingsdag

De niveau 1-training vormt de basis voor iedereen die met de Fortes Change Cloud werkt of gaat werken. Deze training kun je online volgen, gewoon achter je eigen computer. Voor de overige niveaus word aangenomen dat je al beschikt over de kennis uit de voorgaande niveaus, zodat we direct dieper het systeem in kunnen duiken. Niveau 2 en 3-trainingen worden dan ook live op een trainingslocatie gegeven. Dat kan een locatie van Promista zijn, of binnen je eigen organisatie. 

Oefenen doe je direct in je eigen FCC-omgeving. Zo werk je met je eigen data en kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk. 

Meer weten? 

Wil je meer weten over onze trainingen Fortes Change Cloud? Neem dan een kijkje op de trainingspagina op onze website, of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.