Skip to main content

Interim PPM Professionals

Tijdelijke ondersteuning
in portfoliomanagement, projectmanagement of PMO

Onze diensten

Interim professionals met verstand van portfolio en project.

Op zoek naar een ervaren portfoliomanager die mensen in de organisatie op weg kan helpen? Tijdelijke ondersteuning nodig op dat ene project waarvan de projectmanager binnenkort met zwangerschapsverlof gaat? Of door grote drukte even wat extra slagkracht in de vorm van een projectondersteuner?

Regelen we voor je. Via onze eigen consultants of onze uitgebreide contacten in de wereld van PPM zorgen we voor een interim PPM professional die past bij de organisatie. 

Wendbaarheid en slagkracht

Soms is er meer werk dan tijd. En dan is het prettig om te weten dat er altijd iemand klaarstaat om de overflow op te vangen.

Tijdelijke ondersteuning

Extra capaciteit nodig om uitval of langdurig verlof op te vangen? Onze interim professionals staan voor jullie klaar.

interim professionals brengen specifieke expertise

Specifieke expertise

Sommige dingen doe je niet elke week. Dan is het handig om een expert in te huren voor de periode dat je die specifieke PPM-expertise nodig hebt. 

Trainees en Young Professionals

Bij Promista vinden we het belangrijk om ons vakgebied te blijven vernieuwen. Niet alleen met nieuwe kennis, maar ook met nieuwe mensen.

Via het Promista traineeship leiden we de PPM-professionals van morgen op. Met trainingen in het vakgebied, maar ook met persoonlijke coaching en ondersteuning.

Portfoliomanagers, projectmanagers en PMO’ers

Voor elke PPM-uitdaging de juiste professional.

  • Soms is de juiste professional vinden ook zoeken naar een speld in een hooiberg. Laat ons uitgebreide netwerk voor je werken en voorkom vertraging, frustratie en langdurige trajecten. 

  • Kortere vraag of ‘gewoon’ extra capaciteit nodig? Samen kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we de juiste professional voor de job. 

  • Samen bouwen aan een duurzame toekomst in portfoliomanagement, projectmanagement en PMO? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van onze trainees! 

Op zoek naar een interim professional voor uw PPM-uitdaging?

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van collega’s en zelfstandigen op PPM-gebied. Samen vinden we een interim professional die past bij uw organisatie en uitdaging.