Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Goede projectprofessionals nodig?

De Opdracht:

VolkerWessels1Binnen de afdeling Projecten van VolkerWessels BVGO ICT ontstaat geregeld behoefte aan wat extra capaciteit. Soms in de vorm van ondersteuning (PMO) maar ook regelmatig in de vorm van een (interim) projectmanager. 

De Uitvoering:

Jan van Enk, Manager Projecten van de afdeling Projecten binnen VolkerWessels BVGO ICT, heeft samen met Promista een passende oplossing gevonden. “Ik kende Promista al vanuit mijn eigen verleden als consultant.” vertelt Jan. “Dus toen er op onze afdeling behoefte was aan een PMO-er en Promista mij net op dat moment belde om bij te praten vielen de stukjes op hun plaats.”

 

Samen met een consultant van Promista vond Jan de perfecte kandidaat voor de positie van PMO-er. Na drie maanden via Promista gedetacheerd te zijn trad zij bij VolkerWessels in dienst. Op dit moment zijn er nog drie projectmanagers vanuit Promista actief in hetzelfde team, en start er binnenkort een vierde. Jan: “Wat prettig is aan de manier van werken van Promista is dat er niet alleen wordt gekeken naar het CV en de competenties die iemand in huis moet hebben. Voor mij is het net zo belangrijk dat iemand goed past binnen het team en de bedrijfscultuur. Er moet ook een persoonlijke klik zijn.”

Door niet alleen naar vaardigheden en CV te kijken maar ook de persoonlijkheid in het vizier te houden, heeft Promista verschillende projectmanagers succesvol kunnen plaatsen. “Het is belangrijk dat je een win-win situatie creëert.” aldus Jan. “En dat is iets wat Promista heel goed oppakt. We hebben een open en eerlijk gesprek over onze wensen en de werkwijze van Promista is heel transparant. Dat zorgt voor mensen die niet alleen heel vaardig zijn, maar ook goed in het bedrijf en het team passen.”

Het Succes:

Als er behoefte ontstaat aan extra capaciteit, wil je daar een goede invulling aan geven. Dat betekent iemand die niet alleen goed werk aflevert, maar die ook als persoon goed op zijn plek zit in de organisatie. Promista kijkt verder dan alleen het CV en onderhoudt persoonlijk contact met zowel opdrachtgever als professional. Daarmee wordt het succes van VolkerWessels BVGO ICT het succes van Promista!

Herkenbaar?

Herkent u dit verhaal en kan uw organisatie, afdeling of team ook wel wat tijdelijke ondersteuning op projectgebied gebruiken? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste persoon. Neem vandaag nog contact op met René Bosschers (telefonisch op 06-421 24 715 of per e-mail) en vraag naar de mogelijkheden.