Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Management of Portfolio

Portfoliomanagement is een complex proces. Welke projecten dragen het meeste bij? Zijn we nog met de juiste dingen bezig? Pakken we deze op de juiste manier op? Realiseren we de benefits die we voor ogen hadden? 

De training Management of Portfolio (MoP) biedt een heldere blik op portfoliomanagement. Het portfolio wordt inzichtelijker en het proces transparanter, waardoor het besturen en beheren van het portfolio minder complex wordt.  

HandenGeeltjes kleinManagement of Portfolio®  (MoP) ondersteunt dit door:

  • Een proces en organisatie te definiëren, waarbij portfolio management in de volle breedte gestructureerd wordt uitgevoerd.
  • Technieken aan te reiken waarbij programma’s en projecten geprioriteerd worden op hun bijdrage aan de strategische doelstellingen met inachtneming van de risico’s.
  • Consistent management van projecten en programma's, gericht op efficiency en effectiviteit. 
  • Maximalisatie van benefit management, zowel op het gebied van strategische bijdrage als op efficiency savings. 

Meer weten? 

Wilt u graag met MoP aan de slag binnen uw organisatie? Promista biedt verschillende opties om dat mogelijk te maken. Meer informatie vindt u in de whitepaper "De kunst van Portfoliomanagent". 

Gaat u graag zelf aan de slag, maar ontbreekt het aan kennis? Promista organiseert regelmatig trainingen MoP in theorie en praktijk. Meer informatie vindt u op de trainingskalender.

Heeft u liever wat meer persoonlijke aandacht en een programma dat afgestemd is op uw eigen werkwijze en de behoefte vanuit de organisatie? Promista verzorgt trainingen op maat en kan u helpen bij de inrichting en ondersteuning van uw portfolio. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met René Bosschers (rbosschers@promista.nl of telefonisch via 06-42124715) en vraag naar de mogelijkheden. 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Als u met René Boscchers persoonlijk contact wilt:

Telefoon: 06 4212 4715
E-mail: rbosschers@promista.nl

Trainingskalender

 

 TRAININGEN 2020:      
29 oktober, 5, 12 en 19 november (14.00 - 16.00) Virtual Classroom: Portfolio, Programme en Project Office (P30) Online Inschrijven
3 november Fortes Change Cloud level 2 Barneveld Inschrijven
10 november  Fortes Change Cloud level 3 Barneveld  Inschrijven
10, 12, 17, 19 en 24 november (09.30 - 11.30) Virtual Classroom: Agile Project Management Online Inschrijven
1 december Fortes Change Cloud level 2 Barneveld Inschrijven