Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Agile Framework

Niet alleen van projecten, maar ook van bedrijven wordt tegenwoordig verwacht dat ze snel kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving. Veranderende verwachtingen van klanten, nieuwe technieken van de concurrentie of veranderingen in de economie zijn slechts een greep uit de uitdagingen waarmee bedrijven te maken krijgen. 

Geen wonder dat bedrijven grijpen naar methodieken om snel en wendbaar te blijven tussen al die veranderingen. Agile is daar bij uitstek geschikt voor. Daarnaast komen er steeds meer bedrijven die niet alleen de projecten, maar de volledige organisatie Agile insteken (vaak via het Scaled Agile Framework (SAFe)). 

Promista ondersteunt het gedachtengoed van Agile. Maar we zien ook dat het veel bedrijven moeite kost om in één keer een volledige overstap naar Agile te maken. Het Agile Project Framework (AgilePF) is een Agile framework dat meer gericht is op projecten en daarom heel geschikt is voor organisaties die de overstap naar Agile geleidelijk willen maken. Daarnaast kent het AgilePF duidelijke handvatten voor goede rolbeschrijvingen en een uitgewerkte procesflow met goed gedefinieerde producten. De basis van dit framework ligt in DSDM, één van de eerste Agile frameworks. 

Promista heeft veel kennis van de invoering en het gebruik van dit framework binnen organisaties. Daarnaast heeft Promista in samenwerking met De Project Academie ook geaccrediteerde trainingen (accreditatie via APGM) op dit gebied ontwikkeld. 

 

 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Als u met René Boscchers persoonlijk contact wilt:

Telefoon: 06 4212 4715
E-mail: rbosschers@promista.nl

Trainingskalender

 TRAININGEN 2018:      
 30 oktober, 11 en 27 november 2018  PMO  Utrecht  Inschrijven
 8 en 9 november 2018  Masterclass
 PPM
 Utrecht  Inschrijven
13 en 14 november Agile Business Analist Foundation Barneveld Inschrijven
13, 20 en 27 november Agile Project Management Amersfoort / Barneveld Inschrijven
 26 november en
 3, 10, 17 december 2018
 IPMA-D  Utrecht  Inschrijven
10 en 11 december Praxis Foundation Amersfoort / Utrecht Inschrijven

17 en 18 december

Agile Business Analist Foundation Amersfoort / Utrecht Inschrijven
5 en 12 februari 2019 Agile Business Analist Foundation Barneveld Inschrijven