Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Agile Framework

Niet alleen van projecten, maar ook van bedrijven wordt tegenwoordig verwacht dat ze snel kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving. Veranderende verwachtingen van klanten, nieuwe technieken van de concurrentie of veranderingen in de economie zijn slechts een greep uit de uitdagingen waarmee bedrijven te maken krijgen. 

Geen wonder dat bedrijven grijpen naar methodieken om snel en wendbaar te blijven tussen al die veranderingen. Agile is daar bij uitstek geschikt voor. Daarnaast komen er steeds meer bedrijven die niet alleen de projecten, maar de volledige organisatie Agile insteken (vaak via het Scaled Agile Framework (SAFe)). 

Promista ondersteunt het gedachtengoed van Agile. Maar we zien ook dat het veel bedrijven moeite kost om in één keer een volledige overstap naar Agile te maken. Het Agile Project Framework (AgilePF) is een Agile framework dat meer gericht is op projecten en daarom heel geschikt is voor organisaties die de overstap naar Agile geleidelijk willen maken. Daarnaast kent het AgilePF duidelijke handvatten voor goede rolbeschrijvingen en een uitgewerkte procesflow met goed gedefinieerde producten. De basis van dit framework ligt in DSDM, één van de eerste Agile frameworks. 

Promista heeft veel kennis van de invoering en het gebruik van dit framework binnen organisaties. Daarnaast heeft Promista in samenwerking met De Project Academie ook geaccrediteerde trainingen (accreditatie via APGM) op dit gebied ontwikkeld. 

 

 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Als u met René Boscchers persoonlijk contact wilt:

Telefoon: 06 4212 4715
E-mail: rbosschers@promista.nl

Trainingskalender

 

 TRAININGEN 2020:      
29 oktober, 5, 12 en 19 november (14.00 - 16.00) Virtual Classroom: Portfolio, Programme en Project Office (P30) Online Inschrijven
3 november Fortes Change Cloud level 2 Barneveld Inschrijven
10 november  Fortes Change Cloud level 3 Barneveld  Inschrijven
10, 12, 17, 19 en 24 november (09.30 - 11.30) Virtual Classroom: Agile Project Management Online Inschrijven
25, 7, 12 en 14 januari  (09.00 - 12.30) Virtual Classroom: Agile Pm foundation Online Inschrijven