Skip to main content

Online training Fortes Change Cloud – meer dan alleen een knoppentraining

Deel dit bericht

Inmiddels bieden we hem al een tijdje aan: een online (basis)training voor de Fortes Change Cloud. Met deze training leer je alle basismogelijkheden van de Fortes Change Cloud kennen en navigeer je straks moeiteloos naar de juiste projecten, programma’s en weergaven. Maar wist je dat er meer is na de training? Onze consultants plannen na afloop twee uur in waarin je al je vragen kunt stellen. 

De online training is te volgen via onze trainingskalender – je kunt je daar direct inschrijven – en wordt ook regelmatig als incompany-training aangevraagd. Na het volgen van zo’n online cursus kan het zo zijn dat je vragen hebt. Vaak over het toepassen van de kennis in je eigen organisatie. En omdat je computer nog niet zo goed is in het geven van antwoorden voor jouw specifieke situatie, plannen we vanuit Promista een vragenrondje in. 

Stel je vragen aan onze consultants

Zo’n vragenrondje duurt ongeveer twee uur, en wordt door vier of vijf cursisten tegelijk bezocht. Zo is er ruimte voor vragen die tijdens de training zijn ontstaan, maar kun je ook kennis en ervaring uitwisselen met je (normaal gesproken onzichtbare) medecursisten uit andere organisaties. Dat zorgt ervoor dat je zelfs met een online training kunt leren van elkaar. 

Open inschrijving

Het vragenrondje is een vast onderdeel voor alle cursisten die de training Fortes Change Cloud – level 1 volgen vanuit de open inschrijving in onze trainingskalender. Wanneer er vier of vijf cursisten de training hebben afgerond plannen we twee uur in voor vragen en discussie. Uiteraard staat het je vrij om hier wel of niet aan deel te nemen. 

Incompany trainingen

De level 1-training wordt ook vaak gegeven als incompany-training of als onderdeel van een implementatietraject. Krijgen deze mensen dan geen mogelijkheid om hun vragen te stellen? 

Zeker wel! Een incompany-training is vaak een onderdeel van een breder traject binnen de organisatie. De mogelijkheid tot vragen stellen wordt dan niet als apart onderdeel van de training ingepland, maar valt wel binnen het traject. Vaak zijn er dan ook consultants op locatie aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. 

Heeft jouw organisatie zojuist de Fortes Change Cloud aangekocht en is de training onderdeel van de implementatie? Dan geldt eigenlijk hetzelfde: vaak is er op locatie een consultant aanwezig om te ondersteunen en vragen op te vangen. Er wordt dan niet iets extra ingepland, maar de mogelijkheid om je vragen te stellen is er zeker wel! 

Meer weten over onze trainingen Fortes Change Cloud? 

Promista geeft trainingen op drie verschillende niveaus, afhankelijk van wat een gebruiker nodig heeft om vanuit zijn/haar functie goed gebruik te kunnen maken van de Fortes Change Cloud. Op onze website vind je een uitgebreide beschrijving van de drie verschillende levels. 

Zelf inschrijven? Dat kan via onze open inschrijvingen op de trainingskalender. Ben je op zoek naar een breder traject of wil je een grote groep binnen de organisatie laten deelnemen? Dan kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.