Skip to main content

Implementatie

De juiste tooling voor uw organisatie.

Optimale ondersteuning voor uw processen

Een goede tooling ondersteunt uw processen. Het maakt het gemakkelijker om inzicht te krijgen in wat er in uw organisatie gebeurt, maar maakt het leven niet nodeloos ingewikkeld met kunstgrepen en procedures die voorheen niet bestonden.

Promista onderzoekt en adviseert u bij het maken van de keuze voor PPM-software, en implementeert de software van uw keuze in uw organisatie. Zo zorgen we voor een integratie met de bestaande werkprocessen en borgen we de betrokkenheid van uw medewerkers.  

Zo houden we het simpel.

Optimale ondersteuning van het proces

Tooling die uw proces borgt

Voor een efficiente projectorganisatie is tooling een onmisbaar onderdeel. Maar dan wel tooling die ook het proces optimaal ondersteunt – zonder vreemde workarounds of omslachtige procedures. Zo zorgen we ervoor dat het proces door de tooling ondersteund en geborgd wordt, en dat alle projecten en programma’s op een uniforme manier worden beheerd en gerapporteerd.

One-stop-shop

Een uniforme bron van data

Actuele informatie nodig over een project of programma? Op zoek naar de laatste versie van het portfolio? Een rapportage over de inzetbare uren voor de gehele projectorganisatie?

Goede tooling zorgt voor één ‘bron van waarheid’ – een systeem waarin alle actuele data bij elkaar komt, wordt gecombineerd en wordt verwerkt in rapportages die voor iedereen leesbaar en bruikbaar zijn.  

Gebruiksgemak en snel schakelen

Uniforme en herkenbare layouts

Door met de gehele (PPM-)organisatie gebruik te maken van dezelfde tooling en rapportages creëren we uniformiteit. Dat zorgt ervoor dat rapportages gemakkelijk te lezen en te vergelijken zijn, iedereen op een vergelijkbare manier werkt en er gebruik gemaakt kan worden van (gemakkelijk te onderhouden) templates. Rapportages zijn niet langer zoekplaatjes, maar zijn gemakkelijk te creëren en geven actuele informatie in één oogopslag.


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15

Op zoek naar de juiste tooling?

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze!

Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager René
en maak kennis met de consultants van Promista.