Skip to main content

Migratie naar Fortes Change Cloud

Met dé implementatiepartner van Fortes

Dé expert in Fortes Change Cloud

Promista kan bouwen op jarenlange ervaring met de Fortes Change Cloud en de voorganger, Principal Toolbox. We werken zelf met deze software en hebben al vele organisaties mogen helpen met het inrichten, migreren, opbouwen en beheren van hun eigen versie van de Fortes Change Cloud. Als partner van Fortes bieden we na aanschaf advies en ondersteuning, zodat u optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden.

We laten onze expertise graag aan u zien!

Specialist in Fortes Change Cloud

Software zonder geheimen

Onze consultants werken al jaren met Fortes Change Cloud en de voorganger, Principal Toolbox. Door onze jarenlange ervaring met het inrichten, configureren, migreren en implementeren van deze software zorgen we ervoor dat u alle mogelijkheden optimaal kun benutten. Daarnaast zorgt onze samenwerking met Fortes Solutions ervoor dat we steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo maakt u gebruik van de nieuwste updates en handige werkwijzen.

Integratie met andere applicaties

Geen dubbele administratie meer

Ons werk gaat verder dan alleen het overzetten van uw huidige software naar de Fortes Change Cloud. Als we toch bezig zijn, kijken we meteen naar andere bronnen van data, zodat uw medewerkers niet onnodig lang bezig zijn met de projectadministratie. Zo kunnen we koppelingen realiseren met bijvoorbeeld uw urenadministratie (voor gebruik bij resource capaciteitsmanagement), uw financiële administratie (voor het bijhouden van projectbudgetten) of een connectie maken met Jira voor Agile teams.

Nazorg, beheer en onderhoud

Net een stapje verder

Ook na uw migratie blijven we bereikbaar. We zorgen ervoor dat uw eigen organisatie het beheer van de Fortes Change Cloud kan overnemen of vullen desgewenst een interim periode in. Door trainingen te geven, maar ook door gewoon onze kennis te delen op de werkvloer, met degenen die het straks moeten gaan doen. 

Zijn er vragen, is iets achteraf toch niet zo handig, verandert de organisatie en daarmee ook de behoefte, of start er een nieuw team? Ook dan denken we graag met u mee! 

Meer lezen over Fortes Change Cloud?


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15

Aan de slag met de Fortes Change Cloud?

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie zorgeloos overgaat op uw nieuwe projectomgeving. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demo!