Skip to main content

Portfoliomanagement

Organisatiedoelen en projecten. Aligned.

De link tussen strategische doelen en de veranderorganisatie

Portfoliomanagement is hét instrument om lijn te brengen in uw projecten en programma’s. Vaak willen we heel veel, maar ontbreekt het aan tijd, geld of resources om al onze wensen tegelijkertijd uit te voeren. Dan wordt het belangrijk om prioriteiten te stellen en de juiste veranderingen op het juiste moment in gang te zetten.  

Met een solide portfoliomanagement-proces stroomlijnt de organisatie zijn besluitvaardigheid en worden besluiten genomen op basis van actuele informatie in plaats van op gevoel.

We gaan voor succes.

Praktische oplossingen

advies, ideeën en handvatten die u verder brengen.

Onze adviseurs staan midden in de praktijk en laten met plezier hun uitgebreide kennis er ervaring van verschillende methodieken, situaties en organisatie los op uw vraagstuk. En dat resulteert in praktische adviezen die u niet alleen kunt lezen in een document of een presentatie, maar ook direct in uw eigen organisatie kunt toepassen. Waarom tot morgen wachten als het ook vandaag kan?   

Advies op maat

Afgestemd op uw situatie. Nu en in de toekomst.

We hebben geen standaardoplossingen op de plank liggen die we snel kunnen implementeren. Maar we hebben wel een team van deskundige adviseurs die zich verdiepen in uw vraagstuk en daarbij ook de omstandigheden in de organisatie, de omgeving en de cultuur meenemen. Zo komen we samen tot een oplossing die past bij uw organisatie, met respect voor medewerkers, stakeholders en organisatiecultuur.

Grip op verandering

Meetbare resultaten op elk gewenst moment.

Natuurlijk wilt u wel zelf de controle houden. Het is immers uw vraagstuk, uw organisatie, en uiteindelijk ook uw verantwoordelijkheid. Dat begrijpen we en daarom  houden we u altijd op de hoogte van onze vorderingen, vragen en mogelijke issues. En we zetten een resultaat neer dat u in staat stelt om op elk gewenst moment inzicht te krijgen in de effectiviteit. Omdat cijfers beter werken dan onderbuikgevoel.    

Meer lezen over portfoliomanagement?


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15

Aan de slag met portfoliomanagement?

We denken graag met u mee!

Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager René
en maak kennis met de consultants van Promista.