Skip to main content

Projectmanagement

Op tijd, binnen budget, en met de juiste mensen.

Projectmanagement als proces

Ook projecten kunnen procesmatig worden opgepakt. Geen gedoe met wisselende methodieken, rapportages die niet vergelijkbaar zijn en steeds opnieuw tegen dezelfde ‘lessons learned’ aanlopen.

Met een eenduidig projectmanagement-proces worden alle projecten volgens dezelfde methode opgepakt. Zo ontwikkelen we projectmanagement op een manier die bij uw organisatie past, waarin projectmanagers van elkaar kunnen leren en er een ‘best practice’ ontstaat die volledig past bij uw organisatie.  

Maak van elk project een succesverhaal.

Efficiente projectbesturing

Besluiten op basis van data.

Een goed inzicht in uw projecten kan voor flink wat verheldering zorgen. Welke projecten lopen er nu eigenlijk? Loopt alles nog volgens planning? Va welke andere projecten of programma’s zijn we afhankelijk? Op welke risico’s en issues moeten we als organisatie bedacht zijn?

Met een uniform projectmanagement-proces ontstaat inzicht en overzicht. En daarmee wordt het mogelijk om besluiten te nemen op basis van actuele informatie en zo projecten efficiënter te besturen.   

Praktische oplossingen op maat

Meer dan alleen theorie.

Een oplossing moet niet alleen passen bij uw organisatie en de mensen in uw team. Het liefst moet het ook een tijd meegaan en meebewegen met uw organisatie. Nu en in de toekomst. Daarom kijken onze consultants verder dan alleen een vraagstuk.

Samen met u gaan we de uitdaging aan: we kijken naar het huidige vraagstuk, maar ook naar de toepasbaarheid van mogelijke oplossingen. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw organisatie en uw specifieke situatie.

Meer lezen over projectmanagement?


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15

Aan de slag met projectmanagement?

We denken graag met u mee!

Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager René
en maak kennis met de consultants van Promista.