Skip to main content

Resource management

De juiste persoon op de juiste plek.

Een efficiënte verdeling tussen dagelijks werk en verandercapaciteit

Resource management is de puzzel van de personen. Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks draaiende houden van de organisatie, maar die ook worden gevraagd een bijdrage te leveren aan de groei en verandering van de organisatie.

Efficiënt resource management vraagt om balans tussen de reguliere business en de veranderorganisatie. Zodat iedereen zijn werk kan doen zonder overvraagd te worden, projecten tijdig doorgang kunnen vinden en eventuele gaten in de bezetting zichtbaar en opgevuld worden.

Vraag en aanbod in balans.

Uw input, onze expertise

Samen vinden we de beste oplossing.

Een panklare oplossing hebben we niet. Elke situatie is anders en uniek. Daarom werken we samen met u aan een oplossing op maat. Een unieke oplossing die past bij uw organisatie, uw team en uw manier van werken. Nu en in de toekomst.

Onze consultants verdiepen zich niet alleen in uw vraag, maar ook in de organisatie, de mensen, de cultuur en de dagelijkse praktijk. Zo vinden we samen een oplossing die werkt. En onze kennis en ervaring? Die delen we graag, zodat u daarna weer verder kunt.

Integrale aanpak

Een oplossing zonder nieuwe problemen.

Resource management is niet alleen een PPM-aangelegenheid. Vaak worden de resources die nodig zijn om een verandering te realiseren onttrokken aan de operationele teams. 

Promista kijkt daarom verder dan alleen het PPM-gedeelte en zorgt voor een oplossing die ook op andere plekken in de organisatie werkbaar en efficiënt is.

Meer lezen over resource management?


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15

Uw resources efficiënt inzetten?

We denken graag met u mee!

Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager René
en maak kennis met de consultants van Promista.