Skip to main content

Detavast

De opdracht eindigt. De collega blijft.

Van consultant naar collega

Bij het opzetten van iets nieuws wordt veel kennis en ervaring opgedaan. Van de organisatie, het verloop van de verandering, de intentie van de verandering en de ideale situatie. Dan is het niet altijd wenselijk om na het afronden van de opdracht weer afscheid te moeten nemen en een nieuwe collega aan te nemen die zonder al die kennis en ervaring weer verder moet.

Daarom is er detavast. Voor de duur van de opdracht werkt uw nieuwe collega voor Promista en wordt aan u gedetacheerd. Bevalt de samenwerking en wilt u ook na het afronden van de opdracht graag de samenwerking voortzetten? Dan beeindigen we de detachering en treedt deze collega bij uw organisatie in dienst.

Iedereen blij.

Neem geen risico’s

Starten met Promista

Een nieuwe medewerker in dienst nemen brengt risico’s met zich mee. Beschikt hij of zij wel over de juiste kennis en kunde? Hoe zit het met ervaring en competenties? En past hij of zij wel  goed in het team? 

Door te starten in een detavast-constructie zit u nergens aan vast. Uw nieuwe medewerker start in dienst van Promista, zodat u rustig in de praktijk kunt kennismaken.

Behoudt het goede

Onze collega wordt uw collega

Bevalt de samenwerking? Dan neemt u uw nieuwe collega gewoon van ons over. Het dienstverband bij Promista eindigt en wordt in uw organisatie voortgezet. Zo blijft u niet achter met verplichtingen aan een externe partij. 

Blijvende expertise opbouwen in uw eigen organisatie?

Wij helpen u graag!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15


Ronald Permentier

Accountmanager

E: rpermentier@promista.nl

T: 06 15 09 45 70