Skip to main content

Interim PPM Professionals

Onze consultants helpen u graag.

Met een beetje hulp van buitenaf

Soms gaat een vraagstuk de aanwezige kennis in de organisatie te boven. Of is het vanwege verschillende gevoeligheden juist prettiger om onderzoek te laten doen door een neutrale partij. Heeft u een PPM-vraagstuk waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Dan staan onze consultants met plezier voor u klaar.  

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met raad en daad

De juiste expertise voor elke opdracht

Staat uw organisatie voor een uitdaging op PPPM-gebied? Gaat u starten met het opzetten van een projectorganisatie, portfoliomanagement, resource capaciteitsmanagement of een gloednieuw PMO? Zoekt u naar slimme oplossingen om overzicht te creëren in de toch al hectische projectomgevingen? 

Ons team van ervaren consultants helpt u graag. We denken met u mee, blijven kritisch en staan u met raad en daad terzijde. 

Altijd dichtbij

Samen werken aan uw resultaat

Onze consultants zijn geen mensen die van ver weg adviezen roepen in een conference call. Nee, we zijn juist graag dichtbij.  We werken aan het bureau naast u en maken een praatje bij de koffieautomaat. We lopen tegen dezelfde (on)mogelijkheden, kansen en belemmeringen aan. We delen de successen, maar ook de frustraties. 

Zo zien we precies wat er nodig is om uw uitdaging op de juiste manier aan te pakken en zijn de lijnen kort. 

Zorg voor nazorg

Wij helpen graag

Ook na het afronden van onze opdracht zijn we er voor u. Bij vragen en onduidelijkheden, voor wijzigingen in de toekomst of toch maar wel die ene rapportage inrichten. Wij zijn al bekend met uw organisatie, de mensen en de systemen, en denken graag met u mee. 

Neem gerust contact met ons op!

Meer lezen over interim PPM Professionals:

Uw organisatie versterken met een goede projectprofessional?

We helpen u graag!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15


Ronald Permentier

Accountmanager

E: rpermentier@promista.nl

T: 06 15 09 45 70