Skip to main content

Werving en selectie

De beste match voor uw organisatie

Op zoek naar een (tijdelijke) projectprofessional?

Maak gebruik van het netwerk van Promista. 
Na vele actieve jaren op het gebied van PPPM beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionele projectprofessionals, ondersteuners en analisten. Samen kijken we naar uw organisatie, uw behoefte en uw voorkeuren. Zo vinden we snel een geschikte match.

Samen staan we sterk.

Bespaar tijd en geld

Wel de lusten, niet de lasten

Het uitbesteden van werving en selectie kan een hoop hoofdpijn besparen. Nadenken over wervingscampagnes, en kanalen is niet nodig. De voorselectie, het doorlezen van alle CV’s en brieven, het plannen van afspraken voor eerste, tweede en misschien wel derde gesprekken ook niet. Vertel ons wie uw ideale kandidaat is. Wij zorgen voor de rest. 

De beste match

Een kandidaat die in uw organisatie past

Voordat we op zoek gaan, maken we eerst kennis met elkaar. Zo hebben onze recruiters een beeld van uw organisatie, de verwachtingen en de organisatiecultuur. Want de best passende professional is niet altijd degene met het beste CV, maar degene met de juiste kennis en kunde die zich ook goed op zijn plek voelt in uw organisatie.

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15


Ronald Permentier

Accountmanager

E: rpermentier@promista.nl

T: 06 15 09 45 70