Skip to main content

Detavast

Samen kom je verder.

Een goede start, een mooi vervolg

Detavast is een flexibele mix van detachering en een ‘vaste’ aanstelling. Een extra mooie combinatie als het aankomt op young professionals. Promista verzorgt de werving en selectie en zorgt ervoor dat uw ideale kandidaat in de eerste periode niet alleen voor uw organisatie wordt ingezet, maar ook dat hij of zij de juiste ondersteuning ontvangt om een goed resultaat neer te zetten.
Bevalt de samenwerking na een vaste periode van detachering? Dan heeft u de mogelijkheid het dienstverband over te nemen.

Onze collega wordt uw collega.

Met de steun van Promista

Kennis en kunde van het hele team

Een young professional van Promista staat niet alleen. Naast de kennis en ervaring die onze professional zelf in huis heeft, is er ondersteuning van ons consultancy-team beschikbaar. Achter de schermen en in alle rust. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat. 

Gunstige tarieven

Wel de kwaliteit, niet de hoofdprijs

Young professionals hebben een gunstiger tarief. Dat zorgt voor minder druk op budgetten en resulteert in een persoon met een snelle leercurve, die zich snel in kan werken in uw organisatie. Met de steun van ervaren Promista-consultants op de achtergrond maken onze young professional-collega’s van uw uitdaging een succes! 

Blijvende expertise opbouwen in uw eigen organisatie?

Wij helpen u graag!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.


René Bosschers

Accountmanager

E: rbosschers@promista.nl

T: 06 42 12 47 15


Ronald Permentier

Accountmanager

E: rpermentier@promista.nl

T: 06 15 09 45 70