Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Om in control te zijn over uw projectorganisatie is een goede informatievoorziening van groot belang. Promista ontwikkelt hiervoor standaardrapportages (bijvoorbeeld een hoofdpuntenrapport of een programmadashboard) en gespecialiseerde rapportages (met voor de klant specifieke wensen) die zowel in samenwerking met een projecttool (geïntegreerd ) te gebruiken zijn, maar ook zonder een projecttool gebruikt kunnen worden.

Voor meer informatie over de te gebruiken rapportages, kiest u een rapportage naar keuze hieronder.

 

Gespecialiseerde rapportages

MS rapportage met verkeerslichten voorbeeldEen rapportage is pas bruikbaar als het de informatie weergeeft die voor uw portfolio, programma of project van belang is. Het is dus belangrijk om rapportages te maken die voor uw organisatie van belang zijn.

Promista is gespecialiseerd in het maken van rapportages die aan uw wensen ten aanzien van informatievoorziening voldoen.

Lees meer

Hoofdpuntenrapport

HPRU kunt de projectinformatie ten behoeve van het hoofdpuntenrapport handmatig invullen om rapporten te genereren. Klik hieronder op de Download knop om het sjabloon aan te vragen. Om deze handmatig te gebruiken, heeft u alleen het Excel bestand nodig.

Lees meer

Programmadashboard

Programma dashboard V2 Pagina 1U kunt de project- of programma informatie handmatig invullen om rapporten te genereren. Klik hieronder op de Download knop om het sjabloon aan te vragen. Om deze handmatig te gebruiken, heeft u alleen het Excel bestand nodig.

Lees meer