Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

Gespecialiseerde rapportages

MS rapportage met verkeerslichten voorbeeldEen rapportage is pas bruikbaar als het de informatie weergeeft die voor uw portfolio, programma of project van belang is. Het is dus belangrijk om rapportages te maken die voor uw organisatie van belang zijn.

Promista is gespecialiseerd in het maken van rapportages die aan uw wensen ten aanzien van informatievoorziening voldoen.

Hieronder laten we twee specialistische rapportages zien die gemaakt zijn in opdracht van klanten van Promista. Het zijn beide rapportages waarbij er met 1 druk op de knop per project of programma een werkblad wordt gegenereerd met de informatie van het betreffende project of programma. Het is dus niet langer nodig om voor ieder project apart een rapportage te maken en die handmatig samen te voegen in één bestand.

Wilt u meer informatie over automatische rapportages die specifiek aan de wensen van uw project of organisatie voldoen? Neem dan contact op rbosschers@promista.nl of bel 06 421 24 715. 

 

MS rapportage met risicomatrix

Projectrapportage met Risicomatrix

In deze zogenaamde multisheet rapportage wordt voor ieder project automatisch een werkblad met projectinformatie gegenereerd. In de risicomatrix wordt het nummer van het risico weergegeven in het vakje wat past bij de impact en kans van het risico zoals dat in de Principal Toolbox is opgenomen.

 

 

 

 

MS rapportage met verkeerslichten voorbeeld

Projectrapportage met verkeerslichten

Voor elk project in een programma of portfolio wordt in deze rapportage automatisch een werkblad met projectinformatie gegenereerd (multisheet).  De ‘verkeerslichten’ In de rapportage kleuren groen, oranje of rood afhankelijk van de waarde die uit de Principal Toolbox komt.

   

 

 

 

Tags: tooling