Even voorstellen: Cees Jan Kooijmans

Deel dit bericht

Onze nieuwe collega Cees Jan Kooijmans is alweer vanaf begin maart in dienst bij Promista. Hij werkt nu bij Hogeschool Saxion, waar hij onder anderen onze collega Toni ondersteunt. Tijd om even kennis te maken.

Hoi! Leuk om kennis te maken. Kan je kort iets over jezelf vertellen?

Jazeker. Mijn naam is Cees-Jan, ik ben 33 jaar en woon in Barneveld. Ik zou dus kruipend naar kantoor kunnen! Omdat ik een aantal periodes in het buitenland heb gewoond voelt Barneveld voor mij als een vaste thuisbasis. 

Sport houdt mij voornamelijk in het weekend bezig. Ik ben als kind al vroeg begonnen met voetballen en dat doe ik nog steeds. Mijn team neemt voetbal serieus, maar de derde helft is net zo belangrijk als de eerste en tweede. Ik ben ook Feyenoord-supporter maar zo heeft iedereen zijn gebreken. 

Hoe ben je in de wereld van projectmanagement terecht gekomen? 
Voordat ik naar Promista ging heb ik 7 jaar in het UMC Utrecht gewerkt. Daar heb ik allerlei functies bekleed en ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan als junior projectmanager binnen het speerpunt Hart en Vaten. Ik heb een aantal projecten ondersteund en ben er zo achter gekomen dat ik het operationele gedeelte hartstikke leuk vind.   

Hoe heb jij het ervaren om een nieuwe baan te starten in de coronacrisis? 
Ik ben begin maart gestart bij Promista en heb gelukkig de eerste twee weken op kantoor gewerkt. Op die manier heb ik al wat mensen leren kennen. Thuiswerken is voor mij geen probleem. Ik praat makkelijk en vind het daarom niet erg om mensen te bellen die ik niet ken.  Voor mij is het geen probleem om werk op deze manier in te vullen, al mis ik het wel om mijn collega‚Äôs af en toe even live te zien. 

Kan je iets meer vertellen over je werk bij Hogeschool Saxion?
Saxion was op zoek naar mensen in de projectondersteuning. Het operationele gedeelte sprak mij daarin erg aan. Op dit moment ben ik onder andere betrokken bij een groot informatiebeveiliging en privacy programma. Daarnaast ondersteun ik onze collega Toni op het resource management gedeelte. 

Heb je nog ambities voor de toekomst?
Ik ben nooit iemand geweest met een duidelijk toekomstbeeld. Ik pak klussen aan die ik leuk vind en dat hoeft niet per se links- of rechtsom te gaan. Ik vind de branches bij Promista erg leuk en zou daar graag werkzaam in blijven! 

Contactgegevens

Promista B.V.
Anthonie Fokkerstraat 5
3772 MP Barneveld

T: 0342 42 01 38
E: info@promista.nl