Skip to main content

Even voorstellen: Chris Kegler

Deel dit bericht

Afgelopen oktober mochten we weer een nieuwe collega welkom heten in team Promista: Chris Kegler schuift bij ons aan als senior portfoliomanager en is al direct aan de slag gegaan voor verschillende opdrachtgevers. Natuurlijk maken we graag even kennis met deze veelzijdige portfolio-expert! 

Hoi! Fijn dat je even tijd wilde maken. Thuis aan het werk vandaag? 
Hoi! Geen probleem en ja, thuis aan het werk helaas omdat er niemand op kantoor aanwezig is vandaag. 

Helaas? Je was liever naar kantoor gekomen?
Zeker! Ik vind het prettig werken op kantoor. En zeker in het begin is het contact met collega’s prettig om zaken voor elkaar te krijgen. Dat werkt beter op kantoor dan wanneer ik thuis werk. 

Snap ik! Waar is thuis eigenlijk? 
Ik woon in Rijssen, samen met mijn zoon van 18 en dochter van 23. 

Ook in het oosten, wat leuk. Dan woon je niet ver van onze collega René. 
Ja! Het is hier fijn wonen. En René en ik carpoolen vaak samen naar kantoor. Wel zo gezellig. 

En beter voor het milieu en de portemonnee. Slim bekeken samen! 
Wat doe je naast het werk? Heb je hobbies? 
Mijn grote hobby is car detailing. Daarmee knap je gebruikte auto’s op zodat deze er weer als nieuw uitzien. Van binnen en van buiten. 

Wauw, dat is nog eens iets anders dan voetbal. Heb je een favoriete auto of merk? 
Alfa Romeo vind ik een mooi merk. Ik heb twee Alfa’s in de garage staan, allebei uit de jaren ’90. En natuurlijk glimmen ze. 

En voetbal, tja… nee, dat is niet mijn ding. Als het Nederlands elftal speelt wil ik nog wel eens kijken, maar met eredivisie heb ik niet zo veel. Recreatief zaalvoetballen met vrienden dan weer wel.   

Hoe ben je bij Promista beland? 
Ik ken René en Henk al heel lang, ik denk inmiddels al meer dan tien jaar. We zijn elkaar ooit tegengekomen bij de BPUG en hebben contact gehouden. Mijn laatste opdracht was van tijdelijke aard en daar kwam ik René opnieuw tegen. Die had eigenlijk een afspraak met iemand anders, maar we raakten aan de praat en van het één kwam het ander. 

Dus je bent na je opdracht eigenlijk direct overgegaan! Hoe was je eerste gesprek bij Promista? 
Het eerste gesprek was met Henk en Paul. We hadden meteen een goede match. Promista lijkt me een leuke club en er is een ontspannen sfeer. Leuk ook om weer voor een kleiner bedrijf te werken, daar kun je nog veel bijdragen. Niet alleen aan opdrachten, maar ook aan het bedrijf zelf. Een zichtbare bijdrage leveren geeft mij energie. 

En je kon ook direct al starten op een opdracht? 
Op meerdere zelfs. Mijn oude werkgever huurt mij via Promista weer gedeeltelijk in voor PPM ontwikkelingen en rapportages. Daarnaast ben ik actief bij twee gemeentes in het domein Ruimte, en er lopen nog aanvragen van twee andere gemeentes. 

Gemeentes hebben zeker mijn interesse, omdat daar naar mijn idee nog veel uitdagingen en mogelijkheden liggen. Als consultant kun je kennisdelen en waarde toevoegen. Bovendien is het makkelijker om afstand te houden tot het werk en de organisatie, waardoor veranderingen ook echt geïmplementeerd kunnen worden.  

Heb je nog ambities?
[Denkt even na.] Nee, op het moment niet. Ik ben blij met hoe het nu is. Dat klinkt wel een beetje flauw misschien, maar ik heb al veel gezien, gedaan en meegemaakt de afgelopen jaren. Ik leef momenteel meer in het hier en nu, en ik zie wel waar dat me verder brengt.  

Een mooie manier van in het leven staan, denk ik. Bedankt voor je tijd en heel veel succes en plezier bij Promista! 
Dankjewel!