Skip to main content

Even voorstellen: Marco van der Most

Deel dit bericht

Afgelopen maand mochten we weer een nieuwe collega welkom heten in Team Promista: Marco van der Most. Hij gaat binnen Promista aan de slag als portfoliomanager. Graag stellen we hem even voor!

Hoi! Leuk om kennis te maken en welkom bij Promista!

Dankjewel, insgelijks!

Laten we beginnen met jezelf even voor te stellen?

Ik ben Marco van der Most, ik ben 38 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw Dominique in Zoetermeer. We hebben 2 jonge katten, Billie en Joe. In mijn vrije tijd ben ik in de sportschool te vinden en mijn absolute passie is met mijn auto het circuit op. Ik vind het leuk om de verbinding met mensen te zoeken, de spanning en de adrenaline. Ook kan ik op het circuit mijn perfectionisme kwijt. Naast mijn werk doe ik ook aan klussen.

Leuk! En hoe ben je bij Promista beland?

Eigenlijk ben ik via jullie collega Lizan een beetje bij Promista binnengerold. Ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt in de pensioenen bij MN Services. Hier heb ik meerdere functies vervuld. Van specialist naar teammanager tot aan portfoliomanager. Bij mijn laatste functie als portfoliomanager miste ik uitdaging en Lizan raadde mij Promista aan, dus zodoende ben ik bij Promista terecht gekomen.

Gaaf hoor! En je eerste week bij Promista zit er alweer op. Wat was je eerste indruk?

Klopt! Mijn eerste indruk is goed. Promista bestaat uit een leuke groep met gedreven mensen die er graag wat van willen maken. De lijntjes zijn kort en zoals verwacht is de sfeer binnen Promista heel prettig.

Goed om te horen! Waar ben je de afgelopen week mee bezig geweest? Heb je al een opdracht?

Een paar weken geleden ben ik gestart als analist portfoliomanagement bij een grote gemeente. Verder houd ik mij vooral bezig met het inlezen van alle documenten. Mezelf wegwijs maken in de mappenstructuur en het volgen van bepaalde trainingen zoals een e-learning FCC.

Goed bezig! Heb je verder nog ambities binnen Promista?

Ik heb meerdere ambities. In de toekomst zou ik willen kijken of ik iets kan betekenen in het professionaliseren van processen en een stukje begeleiding van de young professionals. Ik ben benieuwd wat Promista hierin aan kansen te bieden heeft.  

Daarnaast wil ik op het vlak van portfoliomanagement meer kennis op gaan doen. Ik wil meer ervaring hebben binnen de gemeente-omgeving en mezelf theoretisch verbreden. In samenwerking met De Project Academie is dit zeker mogelijk.

Veel ambities dus! Heel veel succes en plezier bij Promista!

Dankjewel!