Skip to main content

Even voorstellen: Marloes Derks

Deel dit bericht

Nu ik al een aantal artikelen heb geschreven is het toch echt tijd om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Marloes Derks en sinds juni ben ik werkzaam bij Promista. 

Wie ben ik

Ik ben 25 jaar en woon in Wageningen. Ik zou mezelf omschrijven als een creatieveling die ervan houdt om lekker bezig te zijn met schrijven en ontwerpen. Ik heb een leuke uit de hand gelopen hobby: het maken van geboorte- verhuis- en trouwkaarten. Inmiddels heb ik dit, samen met een oud studiegenootje, kunnen omzetten naar een klein bedrijfje waar ik veel energie in steek. 

Werken bij Promista

Ongeveer twee jaar geleden heb ik de studie Communicatie afgerond en sindsdien verzorg ik de communicatie in een fysiopraktijk in Wageningen. Via deze praktijk heb ik collega Henk Daniel leren kennen en ben ik bij Promista terecht gekomen. Nu Mirjam met zwangerschapsverlof is neem ik tijdelijk een aantal taken van haar over. Eén daarvan is het schrijven van artikelen zodat jullie niet zonder leesvoer komen te zitten. 

Wat ik doe als ik niet aan het werk ben

Naast mijn werk ben ik altijd in voor een mooie wandeling, een uurtje zwemmen of een rondje in de sportschool. Stiekem ben ik best wel een grote voetbalsupporter en was het voor de coronacrisis ieder weekend voetbalweekend bij ons thuis. Extra fijn dat het na de zomervakantie allemaal weer van start gaat. Tot slot houd ik natuurlijk zoals velen van reizen, lekker eten en bijkletsen met vrienden. 

De toekomst

Wat de toekomst je brengt weet natuurlijk niemand. Ik zou het leuk vinden als ik lekker creatief bezig kan blijven. In welke vorm en waar dat mag zijn, ik heb geen idee. Daarnaast hoop ik dat mijn bedrijfje wat groter gaat worden zodat ik nog heel veel mensen blij kan maken met leuke kaartjes!