Skip to main content

Strategierealisatie door portfoliomanagement

Consultancy & Advies

Onze diensten

Meer dan alleen een plan.

Strategierealisatie door portfoliomanagement vraagt om een gedegen aanpak. Met onderzoek naar de huidige situatie, een advies en een plan van aanpak. Maar daar stopt het niet. Ook tijdens de implementatie of optimalisatie van portfoliomanagement zijn we er voor u. Steken we samen de handen uit de mouwen en maken we er iets moois van. 

Altijd ondersteuning

Portfoliomanagement ingericht, maar nog een korte vraag of een kleine wijziging nodig? Zo geregeld, met Business Support van Promista. 

Geen groot projectcontract.
Wel support waar u, ook zonder een grote opdracht uit te zetten, altijd terecht kunt.

Oplossing op maat

Portfoliomanagement voor uw organisatie.

  • Geen enkele organisatie is hetzelfde en een standaardoplossing is nooit een ‘perfect fit’. Daarom verdiepen we ons eerst in uw organisatie, plannen en strategie.

  • Plannen zijn nooit standaard. Samen bekijken we de mogelijkheden en stellen we een plan op dat past bij de organisatie. 

  • Samenwerken is ook samen werken. Als u dat wilt, blijven we graag ook na het plannenmaken aan boord om te helpen met het realiseren van de nieuwe situatie. 

Staat u voor een portfoliomanagement-uitdaging?

Bij Promista houden we van passende oplossingen. We denken graag met u mee zodat uw organisatie succesvol de strategie kan realiseren. 

Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager René en zet de eerste stap op de weg naar succes.