Skip to main content

Verandermanagement

Verander-management

Veranderen is mensenwerk.

Onze diensten

Maak werk van veranderen.

Goed verandermanagement begint bij het portfolio, maar werkt door in de hele organisatie. Bij elk project, programma of initiatief dat op het portfolio staat hoort een (groot of klein) veranderproces. Verandering van een werkproces, van informatiestromen, van rollen en verantwoordelijkheden, en soms verandering in automatisering. 

Promista biedt ondersteuning bij verandering op alle vlakken. Daarbij kijken we verder dan alleen de initiële vraag, maar brengen we ook in kaart wat de impact van een verandering is. Zo zorgen we samen voor een duurzame verandering die daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor de organisatie. 

De DISC persoonlijkheidsanalyse is een instrument dat diverse kenmerken van het menselijk gedrag in specifieke omgevingen meet. 

Ieder project kent zijn eigen dynamiek, waardoor er ook per project andere competenties en vaardigheden van projectmanager en projectmedewerkers wordt gevraagd. 

Met het inzicht van DISC wordt het mogelijk een team samen te stellen dat effectief met elkaar samenwerkt en van uw project een succes maakt. 

Verandermanagement is ook: zorgen dat de juiste kennis aanwezig is in de organisatie. Daarom biedt Promista, in samenwerking met onze partner De Project Academie, een uitgebreide selectie aan PPM-trainingen aan. 

Zo zorgt u ervoor dat alle kennis die nodig is voor een soepel portfolio- en projectproces aanwezig is in uw eigen organisatie. 

Verandermanagement door een vaste aanpak. Klinkt tegenstrijdig? Dat is het eigenlijk niet. Want door de verandering op alle vlakken binnen de organisatie ruimte te geven, ontstaat betrokkenheid en draagvlak.

Daardoor wordt de nieuwe situatie op de juiste manier getoetst en vindt er een stevige borging in de organisatie plaats. En dat scheelt tijd, resources en herhalingen. 

Werk maken van verandermanagement?

Aan de slag met verandermanagement op een manier die een succesvolle bijdrage levert aan het realiseren van de strategische doelstellingen? 

We denken graag mee. Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager René en ontdek hoe verandermanagement van Promista het verschil kan maken in jouw organisatie.