Skip to main content

Vijf keer waarom de Fortes Change Cloud je projectorganisatie gaat helpen

Deel dit bericht

Bij veel van onze klanten staan we bekend als expert op het gebied van de Fortes Change Cloud. Maar waarom werken we eigenlijk zo vaak met deze software en waarom zou jullie organisatie dat ook moeten doen? We zetten de vijf belangrijkste redenen voor je op een rijtje. 

1. Modulaire software

We maken dingen niet graag ingewikkelder dan ze moeten zijn. Als je (dure) software aanschaft met veel verschillende functies, wil je natuurlijk wel waar voor je geld en probeer je zo veel mogelijk te gebruiken. Doordat de Fortes Change Cloud modulair is opgebouwd, betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt en blijf je weg van zaken die de projectorganisatie onnodig complex maken. En mocht er in de toekomst een andere behoefte ontstaan, dan kun je gemakkelijk aanvullen of switchen zonder compleet nieuwe software aan te schaffen. 

2. Te configureren voor elke organisatie

Of je nu met klassieke Prince 2-methodieken werkt of actief bent in Agile, Scrum of KanBan, met de juiste apps en een goede configuratie ben je in elke organisatie in staat om inzicht en overzicht te creeren. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen goede software hebt, maar dat die ook in ingericht om specifiek jouw organisatie en processen te ondersteunen. 

3. Werkt op alle lagen van de (project)organisatie

Fortes Change Cloud is meer dan alleen een projectmanagement-tool. Natuurlijk kun je er de voortgang, budgetten en resources voor projecten in kwijt, maar ook programma’s en portfoliomanagement zijn erin opgenomen. Zo heb je dus niet alleen direct inzicht in projecten, maar houd je ook het grote geheel in balans. 

4. Rapportages on demand

Rapportages kunnen op alle mogelijke manieren worden gemaakt. De informatie uit te Fortes Change Cloud wordt gekoppeld aan een rapportage die in Excel gebouwd wordt. Zo kun je de beschikbare informatie op alle mogelijke manieren weergeven, afhankelijk van de wensen van de gebruikers. 

5. Realtime inzicht

Op elk gewenst moment weten wat er speelt? Ook dat kan. Rapportages draai je met enkele klikken uit. En natuurlijk kun je ook in de software-omgeving zelf informatie opzoeken. Zo kun je op elk gewenst moment de laatste informatie raadplegen.