Skip to main content

Even voorstellen: Jacco Doest

Deel dit bericht

Deze maand zijn er maar liefst twee nieuwe collega’s gestart bij Promista. Eén daarvan is Jacco Doest, hij gaat als Young Professional aan de slag binnen Promista. Graag stellen we hem even voor!

Hoi en welkom bij Promista. Leuk dat we elkaar zo nog even kunnen spreken!

Ja, zeker! Dankjewel.

Laten we beginnen met jezelf even voor te stellen?

Dat is goed. Nou, ik ben Jacco en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Eindhoven maar in maart ga ik verhuizen naar Barneveld. Ongeveer 5 minuten fietsen bij Promista vandaan. Verder houd ik van hardlopen en sinds kort heb ik weer een abonnement bij de sportschool. Daarnaast lees ik graag en kijk ik series.

Veel hobby’s dus als ik het zo hoor! Als je er eentje mag kiezen, wat is dan je favoriete serie?

Momenteel kijk ik naar de Walking Dead en ik heb nog wat seizoenen te gaan. Downton Abby is daarentegen toch wel een van mijn favoriete series. Maggie Smith speelt hierin en eigenlijk overal waar zij in voorkomt, vind ik leuk haha.

Leuk hoor! En hoe ben je eigenlijk terechtgekomen bij Promista?

Ik besloot te stoppen met mijn studie. Dit was de master Architectuur maar dit paste niet meer bij me. Daarna ben ik fulltime gaan werken als recruiter bij Picnic maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Via mijn broer Arno ben ik bij Promista terecht gekomen.

Een hele andere stap dan dat je gewend bent dus. En natuurlijk samen werken met je broer haha.  Wat was jouw eerste indruk van Promista?

Mijn eerste indruk van Promista was erg fijn. Het sprak mij aan dat ze voor de Young Professionals een goed plan hebben klaarliggen. Hierdoor weet je gelijk wat er van je verwacht wordt, wat je moet doen en hoe je begeleid gaat worden.

Snap ik! Fijn dat de eerste indruk goed was. En hoe bevalt nu de eerste maand bij Promista?

Het is allemaal nog nieuw dus dat is wel even wennen. Het is wel erg fijn dat je direct aan een project wordt gekoppeld, hierdoor kan ik gelinkt aan de praktijk leren. Momenteel leer ik veel van Ramon, Arnold en Jasper.

Goed om te horen! Heb je verder nog ambities binnen Promista?

Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen en Promista bied je hiervoor ook de kans. Nu is het vooral onderzoeken wat mij het meeste aanspreekt binnen Promista.

Precies. Dankjewel voor het kennismaken. In elk geval welkom bij Promista en heel veel succes de aankomende tijd!

Jij ook bedankt!