Skip to main content

Even voorstellen: Mitchel van Dalen

Deel dit bericht

Deze maand zijn er niet één, maar twee nieuwe collega’s gestart bij Promista! Eén van hen is Mitchel van Dalen. Net afgestudeerd in de richting van sport en management, maar toch gekozen voor een loopbaan in de projectenwereld bij Promista. Tijd om eens kennis te maken met deze sportieve topper. 

Hoi! Leuk om kennis met je te maken! 
Ja, insgelijks! 

Net gestart! En, wat is je eerste indruk? 
Ja, klopt! Ik ben vorige week gestart bij Promista. Leuk om nu aan de slag te kunnen en een fijne club mensen om mee te werken. Eigenlijk is mijn eerste indruk zo ongeveer gelijk aan wat ik ook tijdens mijn sollicitatie al merkte: Promista is een hele transparante, open organisatie en dat vind ik heel prettig om in te werken. 

Wel goed dat de sollicitatie dezelfde indruk gaf als het ‘echte werk’ dan! Hoe ben je eigenlijk bij Promista terecht gekomen? 
Via LinkedIn eigenlijk. Ik ben mijn opleiding HBO Sportkunde aan het afronden (eind november ben ik klaar) en was op zoek naar wat ik wilde. Ik zocht al in de richting van projectmanagement of projectsupport, en zo kwam ik bij Promista uit. Ik heb via LinkedIn gesolliciteerd en heb twee heel goede gesprekken gehad. En nu ben ik dus hier begonnen. 

Sport? Dat is wel iets heel anders dan projecten…? 
Ja, dat is ook wel zo. Na afronding van mijn opleiding ben je dus afgestudeerd sportkundige. Dat klinkt heel algemeen, dus is voor mensen vaak niet duidelijk wat je daar nu precies mee kunt. Dat was voor mij ook even zoeken. 

Tja, ik ben ook niet zo thuis in de sport. Maar als leek zou ik als eerste denken aan een sportschool of iets dergelijks? 
Ja, daar denken de meeste mensen als eerste aan. Maar als je sportinstructeur of sportleraar wilt worden kun je beter de ALO doen. 

Ja, nu je het zegt…dat is ook zo. Sportkundige klinkt toch iets meer als een management en organisatie-achtig iets? 
Ja, dat is het ook. Tijdens mijn opleiding heb ik dan ook een minor bedrijfskunde gevolgd. Dat vond ik erg interessant en daar wilde ik meer mee doen. Zo heb ik ook een opdracht gedaan op het gebied van procesverbetering bij een bedrijf in Holten. Daar mocht ik meekijken en meedenken met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Erg leuk om te doen. Daar wilde ik me verder in verdiepen en ontwikkelen, en zo kwam ik uit bij projecten en projectmanagement.

Duidelijk! Maar… we hebben het nog niet echt over jou gehad. Wie is Mitchel? 
Haha, nou, ik dus. Ik ben 24 jaar en ik woon in Culemborg bij mijn ouders en mijn zus. Mijn ouders zijn gescheiden, dus doordeweeks woon ik bij mijn moeder en in het weekend ben ik bij mijn vader. 

Dat is wel heen en weer pendelen dan.
Ja, nou dat valt gelukkig mee hoor. Mijn ouders wonen vlak bij elkaar, dus ik ben er in een paar minuten. 

Dat scheelt weer. Heb je een vriend of vriendin, huisdieren?
Ja en ja. Ik heb een vriendin. En bij mijn moeder wonen ook twee katten. Ik houd erg van katten, dus dat vind ik super. Helaas is mijn vader er allergisch voor, dus daar geen huisdieren. 

Gelukkig dan wel een plek voor katten! En hobbies? Met zo’n opleiding kan het haast niet anders dan dat je sport, toch? 
Ja, ik sport wel. Ik voetbal en doe aan fitness. Voetbal meer voor de lol hoor. Ik heb wel een tijdje op hoger niveau gevoetbald, maar dat wordt me nu toch te druk. Dus doe ik het wat rustiger aan en train ik met vrienden op de donderdagavond. In het weekend spelen we dan wel competitie. 

Sportief hoor! De meeste mensen kijken gewoon naar voetbal. 
Haha, dat doe ik ook wel! Vroeger ging ik regelmatig kijken bij FC Utrecht, maar inmiddels ben ik de binding met die club wel een beetje kwijt. Ik zit dus niet veel meer in het stadion, maar houd wel van Engels voetbal. Liverpool vind ik het mooist om naar te kijken. 

Dat vinden de voetbalfans van Promista vast leuk om te horen. Bedankt voor je tijd en heel veel succes en plezier bij Promista! 
Dankjewel!