Skip to main content

Even voorstellen: Sroetyseen Bhairosingh

Deel dit bericht

Deze maand zijn er maar liefst twee nieuwe Promista-collega’s gestart – en we stellen ze natuurlijk graag aan je voor. Onze nieuwe collega Sroetyseen brengt niet alleen kennis van processen en projectmanagement mee, maar is ook nog eens technisch onderlegd. Tijd om even kennis te maken. 

Hoi! Leuk om even kennis te maken. 
Ja, leuk je te spreken! 

En welkom bij Promista natuurlijk! 
Dankjewel! Zal ik maar gelijk wat over mezelf vertellen?

Yes!
Nou, ik ben dus Sroetyseen en ik ben deze maand bij Promista gestart als FCC-consultant en projectmanager. Ik ben 27 jaar en woon in Den Haag. 

Verder luister ik graag naar audioboeken. Ik ben dyslectisch dus luisteren is voor mij een stuk gemakkelijker dan lezen. 

Luisterboeken zijn leuk! Waar luister je momenteel naar? 
Op dit moment naar A brief History of Humankind. Het geeft een mooi inkijkje in de geschiedenis en hoe mensen vroeger leefden. Maar ik luister eigenlijk naar van alles, fictie en non-fictie. 

Heb je nog meer hobbies? 
Jazeker. Ik ben een echte outdoors-persoon: ik houd erg van wandelen, hiken en backpacken. 

Gaaf! Heb je een favoriete bestemming? 
Niet echt, nee. Als het maar een mooie omgeving is in de natuur, dan ben ik blij. Stedentrips doe ik wel als ik moeite krijg met lopen, haha. 

Gelijk heb je! Hoe ben je bij Promista terecht gekomen? 
Door te solliciteren. Ik heb hiervoor ruim vier jaar bij Vopak gewerkt. Ik ben daar eigenlijk op een heel technische functie gestart, met het ondersteunen van de migratie naar Windows 10. Omdat ik daarbij veel zelf heb gescript werd ik daarna gevraagd om ook mee te helpen met het verbeteren van VoIP. Zo ben ik in de projecten terecht gekomen. 

En wil je bij Promista ook verder als projectmanager? 
Het liefst wel! Ik heb een IT-achtige studie gedaan, maar alleen maar achter mijn bureau code zitten schrijven trekt me eigenlijk niet. Daarom heb ik er afgelopen februari voor gekozen om een studie IT en management te gaan doen, zodat ik meer de projectmanagement-kant uit kan groeien en mijn IT-kennis in die richting ook kan gebruiken. 

Dus je studeert ook nog naast je werk? Dat lijkt me wel druk…
Ach, ik ben het inmiddels wel gewend. En het is goed om nieuwe kennis op te doen die je dan meteen kunt gebruiken. Als is het soms wel lastig om de dingen die je in de praktijk hebt geleerd even los te laten om de theorie uit een studieboek te leren. 

Ja, dat lijkt me ook wel lastig. Wat trok je aan bij het werken bij Promista? 
Vooral de mogelijkheid om door te kunnen groeien in het projectmanagement-vak. Daar ligt wel echt mijn ambitie. Ik vind het mooi om mijn technische kennis te kunnen combineren met projectmanagement, en in een project is elke dag weer anders. Dat geeft veel afwisseling en veel mogelijkheden om te leren. 

Het is ook een mooie combinatie! Heb je al een eerste opdracht? 
Ja! Ik heb vandaag een goed gesprek gehad met de gemeente Den Haag en mag daar gaan starten. Ik ga helpen met het verder ontwikkelen en verbeteren van de Fortes Change Cloud. 

Wat goed, Gefeliciteerd! Heel veel plezier en succes bij Promista, en bij je eerste opdracht straks! 
Dankjewel, dat komt zeker goed!