Skip to main content

Even voorstellen: Annerieke Sterk

Deel dit bericht

Voor je het weet vliegen de jaren alweer voorbij. Nu alweer 11 jaar in dienst bij Promista. We kijken terug op de ervaringen van Annerieke.

Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal, alweer meer dan 11 jaar in dienst bij Promista.

Ja klopt, dankjewel! Op naar de 12,5 jaar!

Kan je om te beginnen jezelf even kort voorstellen?

Ja zeker. Ik ben Annerieke, ik ben 59 jaar en geboren en getogen in Wageningen. Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters, waarvan er eentje inmiddels op zichzelf woont. Samen met mijn man en mijn nog thuiswonende dochter wonen we met heel veel plezier al bijna 24 jaar vlak aan de buitenrand van Wageningen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik vind het heerlijk om te wandelen en te fietsen. Daarnaast doe ik aan aquarobic en zing ik in een koor. We repeteren hiervoor doordeweeks en op zondag worden we af en toe ingeroosterd om te zingen. Verder hebben we een grote tuin die bijgehouden moet worden, dus daar ben ik ook mee bezig in mijn vrije tijd.

Leuk! En wat is je functie binnen Promista?

Mijn functie binnen Promista wordt ook wel omschreven als office-manager. Het is een functie met diverse taken. Bijvoorbeeld het bijhouden van de algemene administratie, salarisadministratie, personeelszaken en het verzorgen van de administratie van De Project Academie. Binnen mijn functie is nooit een dag hetzelfde, er is veel variatie en ik vind het fijn om constant een overzicht te hebben van hoe we er nu bij staan en hoe we verder kunnen.

En als je terugkijkt op je start bij Promista, hoe is dat toen gegaan? Hoe ben je bij Promista terecht gekomen?

Voordat ik hier begon, was ik werkzaam op de administratie van een schildersbedrijf. Daar heb ik meer dan 20 jaar gewerkt. Henk, die ik al sinds mijn zeventiende ken, was op zoek naar een vervanger voor op de administratie en vroeg mij om bij Promista te komen werken. Dat leek mij wel wat. En zo is het gekomen.

Wat is de leukste herinnering die je hebt binnen Promista?

Ik vind het werk wat ik doe over het algemeen gewoon heel leuk en ik haal hier ook mijn plezier uit. Daarnaast vind ik de personeelsuitjes altijd leuk. Je leert elkaar hierdoor ook kennen buiten het werk om. Sommige mensen werken bijvoorbeeld ook veel extern, die zie je daardoor wat minder en dan is het ook leuk om weer even bij te kletsen. Juist op deze momenten ga je ook over andere dingen praten dan over het werk.

En… vind je Promista nog steeds leuk? Ben je nog steeds tevreden?

Ja, zeker! Er is geen aanleiding om weg te gaan. Ik vind het werk, de sfeer en de groep collega’s heel leuk. Als alles zo blijft lopen, wil ik het hier zeker volmaken tot aan mijn pensioen.

Heel veel succes nog en op naar nog vele jaren bij Promista!

Dankjewel!