Skip to main content

Even voorstellen: Tom Heijdenrijk

Deel dit bericht

Afgelopen maand mochten we weer een nieuwe collega welkom heten in Team Promista: Tom Heijdenrijk. Hij komt ons team verrijken en gaat binnen Promista aan de slag als Young Professional. Graag stellen we hem even voor!

Hoi! Leuk om kennis te maken en welkom bij Promista!

Dankjewel!

Laten we beginnen met jezelf even voor te stellen?

Dat is goed. Ik ben Tom, ik ben 25 jaar en ik woon samen met mijn ouders in Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik aan boogschieten. Hiermee ben ik begonnen toen ik 11 was dus dat is alweer 14 jaar terug. Het is een individuele sport, maar we gaan wel vaak in groepen naar de wedstrijden toe dus dat is erg gezellig.

Gaaf hoor! En wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb de opleiding ICT-beheer op mbo-niveau afgerond, maar dat was niet mijn ding en ik zag mezelf niet echt dagenlang hetzelfde doen. Op de opleiding kwam projectmatig werken ook naar voren en dat trok mij wel. Zo zoekende ben ik terecht gekomen bij de opleiding Business IT en management van de Hogeschool Rotterdam. Daar heb ik een harstikke leuke tijd gehad. Daarna ben ik aan de slag gegaan in het werkveld.

Een hoop gedaan dus. En hoe ben je bij Promista beland?

Dat ging via Ramon. Ik heb Ramon leren kennen tijdens mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam. Toen eenmaal het balletje ging rollen, ging het eigenlijk allemaal heel vlot en kon ik snel op gesprek komen.

Leuk! En je eerste week bij Promista zit er alweer op. Wat was je eerste indruk?

Goed! Mijn eerste gesprek heb ik gehad met Arnold en Ronald. Het was geen zakelijk gesprek zoals ik gewend was, maar het ging vooral over hoe ik mezelf wil ontwikkelen en of de club bij mij past in plaats van andersom. Dat is mij zeker bijgebleven. Het was een goed gesprek en ik had gelijk al een leuke klik.

Goed om te horen! Waar ben je de afgelopen weken mee bezig geweest?

Ik ben vooral bezig geweest met het leren kennen van het bedrijf en het lezen van alle documenten. Binnenkort ga ik beginnen met mijn eerste opdracht bij MN.

Goed bezig! Heb je verder nog ambities binnen Promista?

Eerst wil ik graag ontdekken wat ik leuk vind en waar mijn interesses liggen. Daarna kan ik mezelf daarin gaan ontwikkelen. Dingen met data spreken me wel aan, zoals Power BI bijvoorbeeld.

Klinkt als een goed plan! Heel veel succes en plezier bij Promista!

Dankjewel!